Witam, posiadam tdi 90 ps od 2 miesięcy, przebieg 5 tyś km. Oczywiście wszystko śmiga bez zakłóceń, chyba trzeba będzie płynu do chłodnicy dolać. Mam pytanie o przeglądy, Czy robicie co 30 tyś na long life? bo ja wolałbym co 15 na zwykłym. Tylko mam ten pakiet na 4 lata sewisu i nie wiem czy można zmienić, opcje na 15 tyś. ASO na pewno to nie na rękę
Zależy co rozumiesz przez przegląd jak o wymianę oleju to tez uważam że warto częściej. Jeżeli chodzi o zmienny okres wymiany oleju to są widełki od 15 do 30 tyś, zgodnie ze wskazaniem komputera. Z tego co ludzie piszą po forach niektórzy już mają od 23-24 info na maxidotcie o przeglądzie olejowym.
Bez problemu powinni ci zmienić w komputerze stały okres przeglądów olejowych, ale jak to wygląda z finansowaniem tych przeglądów przez skodę to sam jestem ciekaw.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.