FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Czy jest już LPG do silnika 1,2 TSI 90KM?
  • A zatem pozamiatane. Dla mnie instalacja w "Szanownej" Skodzie to 5550. To jakieś szaleństwo. Skoda idzie ku samozagładzie, jak i cała grupa.
    Temat proponuje zamknąć. Następna na 90% nie będzie to auto z tej grupy.
    Proponuje zamknąć wątek, bo się "rozczulam".
    Rapid LB | 1.2 90KM | MY16 | Ambition MAX | błekit | 32200km | Łódzkie | 6,5 l/100km w motostat
  • A ile gwarancji zostało? Może warto ją zignorować? Na rynku będzie taniej niż w Aso. Słyszałem, że BRC bierze na siebie obowiązki gwarancji za silnik jeżeli jeszcze gwarancja obowiązuje. Cena 5500 plus przegląd i wbicie stempla w urzędzie, to 5700. oszczędności to 10zł na 100km, inwestycja zwraca się po 57 000km, jak dla mnie w rok, dla normalnego Polaka po 4 latach. Inwestycje ze stopą zwrotu do 2 lat nawet nie ma co się zastanawiać- brać, jeżeli dłużej to warto rozważać.
    Rapid LB| MY 2015| CGPC 1,2 MPI| Active MAX|Biały Candy|163 tys km.| Wrocław
  • w moim przypadku nie warto. Gwarancja 4 lata. Pakiet przeglądów. (czyli strata około dodatkowych 4tys.) Wychodzi koszt instalacji 9,5tys plus dodatkowe przeglądy i koszty wymian dodatkowych filtrów itp. Mój przewidywany przebieg roczny to około13tys. Pakiet przeglądów i dodatkowa gwarancja otrzymane w "zadośćuczynieniu" za nie wykonanie zamówienia Rapida z MPI z gazem. Gaz najwcześniej za 2-3 lata.
    Rapid LB | 1.2 90KM | MY16 | Ambition MAX | błekit | 32200km | Łódzkie | 6,5 l/100km w motostat

Pieniądze po 100zł banknoty zdjęcie

Zielona strzałka w dół grafika

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Zostań Patronem RapidKlub.pl, dzięki Tobie forum będzie nadal funkcjonowało i pomagało innym użytkownikom!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?