A zatem pozamiatane. Dla mnie instalacja w "Szanownej" Skodzie to 5550. To jakieś szaleństwo. Skoda idzie ku samozagładzie, jak i cała grupa. Temat proponuje zamknąć. Następna na 90% nie będzie to auto z tej grupy. Proponuje zamknąć wątek, bo się "rozczulam".
A ile gwarancji zostało? Może warto ją zignorować? Na rynku będzie taniej niż w Aso. Słyszałem, że BRC bierze na siebie obowiązki gwarancji za silnik jeżeli jeszcze gwarancja obowiązuje. Cena 5500 plus przegląd i wbicie stempla w urzędzie, to 5700. oszczędności to 10zł na 100km, inwestycja zwraca się po 57 000km, jak dla mnie w rok, dla normalnego Polaka po 4 latach. Inwestycje ze stopą zwrotu do 2 lat nawet nie ma co się zastanawiać- brać, jeżeli dłużej to warto rozważać.
Rapid LB| MY 2015| CGPC 1,2 MPI| Active MAX|Biały Candy|163 tys km.| Wrocław
w moim przypadku nie warto. Gwarancja 4 lata. Pakiet przeglądów. (czyli strata około dodatkowych 4tys.) Wychodzi koszt instalacji 9,5tys plus dodatkowe przeglądy i koszty wymian dodatkowych filtrów itp. Mój przewidywany przebieg roczny to około13tys. Pakiet przeglądów i dodatkowa gwarancja otrzymane w "zadośćuczynieniu" za nie wykonanie zamówienia Rapida z MPI z gazem. Gaz najwcześniej za 2-3 lata.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.