Ale to chyba alternatywa dla osób posiadających smartlink, dla mnie posiadacza radia Swing wiele opcji w tym nawigacja nie będzie obsługiwana. Chyba że się mylę...
Rapid SB | 1.2 TSI 110KM LPG | MY 2016 | Style Max | Czarny Magic perłowy | 218000 | Oświęcim
Zamiast czujników cofania można mieć kamerę, nawigacje i jest zestawem głośnomowiącym. Można również odtwarzać dvd( bajki dla dzieciaków na dłuższe wycieczki) i wygląda dobrze. Podobno jakość dźwieku jest rewelacyjna. Czy ktoś ma coś podobnego w swoim rapidzie?
u tego samego sprzedawcy jest podobne radio obsługujące i czujniki cofania i climatronic. Mam pytanie czy wymiana polega wyłącznie na wyjęciu "starego" radia, wypięciu kabli i podłączeniu ich do nowego radia ? Czy coś jeszcze trzeba "cudować" ?
Rapid LB | 1.2 TSI 105KM | 2013| MY14 | Srebrny | 46 tys | Poznań
Tez sie kiedys przymierzałem o tego drozszego z czujnikiem i sterowaniem z kierownicy, radio jest dedykowane do rapida, sam po tym wnioskowałem ze zmiana bedzie polegala tylko na przepieciu kostek. Na pewno trzeba dokupic antene GPS jesli chce sie miec navi
Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
Na tej samej aukcji jest napisane, że oferuje wyższy model który obsługuje całość, łącznie z climatronikiem i czujnikami. Pewnie koło 2k ale jak szaleć to szaleć :)
Witam ja mam na pokładzie swojego R stacje z tej stronki http://vivo-media.pl/index.php/stacje-multimedialne/skoda/vw-skoda-seat-187.html Jest to dobry kombajn na Android 4.4.2 KitKat obsługuje funkcje z kierownicy jak i z climatronica wszystko jest wyswietlane na dużym fajnym ekranie nie bede go opisywał bo dużo pisać ale najwazniejsze cena do jakości , internet poprzez USB LTE no i oczywiscie kamera cofania wszystko jak narazie działa a prezencik taki sprawiłem sobie na Swięta Bożego Narodzenia i smiga bez zarzutu do tej pory
Tak samo tylko wpinasz i działa : Radio jest dedykowane do grupy VAG także nic nie trzeba przerabiać wyciągasz ramke odkrecasz stare radio montujesz nowe wciskasz radio i sie bawisz jak małe dziecko smartfonem ;)
A jak gra radio, dobrze łapie stacje w miejscach dalej odsunietych od nadajnika? Rozumiem, że jak mowisz tylko wyciągnąć stare i wsadzić nowe to i w tym kombajnie da się przypiąć obie anteny FM jak w fabrycznym radiu i obie są wykorzystywane? Dźwięk? Jakaś różnica na plus czy minus? Co miałeś wcześniej?
RAPID LB | 1.2 TSI CBZB 105 KM @120 KM/213,7 Nm | MY15 (45 tydzień 2014) | AmbitionMAX + USB + Climatronic + Tempomat + Hak | Błękit DENIM | łódzkie
Radio miałem Swing Delphi oryginalne , kupując stacje multimedialną nie przywiązywałem uwagi do fm bardziej chodziło mi o podpięcie internetu , mieć navi , yanosik itd. To samo co w smartfonach ale do rzeczy : wtyk do radia w zestawie jest na jedno wejście , wyjście anteny w mojej skodzie były dwa , rozwiązałem to kupując filtr przeciwzakłuceniowy Fakra z dwoma wtykami takimi jak w oryginale , radio odbiera dobrze oczywiście nie będe się wypowiadał jak działa poza większymi nadajnikami bo jeżdżę głównie po Warszawie ale i tak radia nie słucham :) jest wejście na kartę sd więc ulubiona muza na kartę i jadę
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.