FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Brudzenie lakieru przez ptaki
  • Brudzenie lakieru przez ptaki
    Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
  • Witam!
    Szanowni, temat wbrew pozorom całkiem poważny. :-)
    Pytanie do posiadaczy koloru Blue Race. Czy Wasza karoseria jest dosyć często "bombardowana" przez ptaki?
    Zaczynam wierzyć w teorię, że ten kolor po prostu ptaki lubią...
    Zwłaszcza, że dwa razy miałem już "nalot" na parkingu zadaszonym-podziemnym...
    pozdrawiam
    Rapid SB | 1.2 TSI CBZB 105KM | MY15 | Elegance Max | Blue Race | 42000 |Gdańsk
  • Nic takiego nie zaobserwowałem ;) 
    Rapid SB | 1.4 TSI 125KM DSG | MY16 | StyleMAXX | Race Blue | 21 000km | Poznań
  • Sądzę że to nie kolor a miejsce parkowania daje okazję latającym stworzeniom do pozostawiania śladów na naszej Skodzie. Ale podobnie można by sądzić o przechodzących obok czworonogach, które wielokrotnie "podlewają" nasze opony i dyski. Czasem pozostawiony przez kilka dni i nocy pojazd nie ma jednego "śladu", innym razem po kilku godzinach mamy ich kilka. Jeśli chodzi o ptaki no to siła "wyższa", natomiast co do psów to zależy już od dobrej woli prowadzącego, który pozwoli lub nie pozwoli zbliżyć się swojemu pupilowi do koła.

ZYSKAJ NAWET 500ZŁ - OTWÓRZ ONLINE KONTO BANKOWE

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Zostań Patronem RapidKlub.pl, dzięki Tobie forum będzie nadal funkcjonowało i pomagało innym użytkownikom!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?