A wrzuce swoją Dziunie:)Niech dołączy do zacnego grona Rapid liftback Ambition Max, rok modelowy 2016,urodziny ma 04.06.2016 moja córka dzień później:D i 3lata wcześniej fotki zrobione na moim parkingu pod blokiem prosto po niemal całodniowym detailingu(2warstwy wosku itp) silnik: 1.2 TSI 90KM, skrzynia 5, kolor Beż Cappucino Wyposażenie: - pakiet AUDIO - nowe radio Swing, - kierownica multifunkcja skórzana - czujniki parkowania tył - tylne szyby elektryczne - dekor Silver Brushed, - wnętrze szare, - alufelgi Carme 15 - nowy wzór 2016,niestety to tylko 15 na lato pójdą 16 dione,antia lub italia,ciągle myślę - dywaniki gumowe - pełnowymiarowe koło zapasowe
Jak to jest beż, to ja jestem królowa brytyjska ;D Balans bieli w aparacie masz źle ustawiony... A na poważnie to fajne autko masz. I niech takie będzie jeszcze wiele lat!
Heh fakt,ma całkiem doborowe towarzystwo,CLS i A6 ale jedno zauważcie ani Merc ani Audi nie ma takiego szajnu jak R :D A jaki to według twoich sokolich oczu kolor van_daal:)zaskocz mnie:D .Żaden że mnie fachowiec od fotografii,polecialem trybem auto:D ale spoko na spocie w Szczecinie przy okazji wbijania mi modów podregulujesz aparat:) Wrzucam zdjęcia maty,która kosztowała mnie 127zł w ASO Piła.Jedno 3ba im przyznać w tym salonie pakują jak matrioszkę a waga maty przekracza 6kg.Do tego osłona tunelu, dzieci uwielbiają dewastować to miejsce a jakby się trafił czasem pazażer na środku to nóżki na matce.Zawsze mnie dobijało odkurzanie w tym miejscu.Koszt 25zł.Mata od razu zabezpieczona środkiem od POORBOYS polecam do plastiku wewnątrz auta,ma mega zapaszek i jest bardzo wydajny. P.S van_daal proszę mi tu bez komentarza co do jakości zdjęć:)
Jak mogłem zapomnieć o jeszcze jednym dodatku,czekającym cierpliwie w szafie na cieplejsze dni a mianowicie: - listwy ochronne na progi Przyjechały prosto z ojczyzny Skody,zakupione dzięki uprzejmości naszego kolegi jercena.Przy okazji jeszcze raz dziękuję. Myślę,że niedługo dodam zdjęcia z montażu.
A ja po przeczytaniu postu zamówiłem tą matę na tunel. Żyłem w nieświadomości, że jest coś takiego, a miałem w tym miejscu niezły sajgon ostatnio... Problem rozwiązany :D
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
NO widze że ceny fajne tylko jak zacząłemzamawiać to nie ma opcji wysyłki do Polski jest tylko Czechy , Słowacja i niemcy. I nie wiem jak to za bardzo ugryźć
Rapid LB |1.2 110KM | MY17 | Ambition | Szary Quartz metalizowany | ok 2500 km | Katowice
Musisz próbować z naszymi kolegami z forum mieszkającymi na południu,a wiem,że jest kilku jeżdżących do Czech. Zapytać,poprosić i doliczyć koszty wysyłki z kraju.
Dzięki;] UWAGA !! Jeżeli ktoś chciałby pomóc koledze z forum i mieszka gdzieś blisko Czech to proszę o wiadomość a odwdzięczę się jakąś flaszeczką (choć jak mieszka blisko Czech to raczej żady prezent ;p)
Rapid LB |1.2 110KM | MY17 | Ambition | Szary Quartz metalizowany | ok 2500 km | Katowice
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.