Czy ktoś z was może powiedzieć coś na temat modułu komfortu. Gdzieś w necie czytałem, że to auto zostało wykastrowane z osobnego modułu komfortu, a jego funkcje mocno okrojone przejęło ECU. Z drugiej strony w ETKA online znalazłem część montowaną do RAPIDA po 27.05.2013 6R0937087M - jednostka sterująca (bcm) systemu komfortu.
ja mogę napisać tylko że sprzedawca potwierdził mi że taka opcja jest (zamówiłem Elegance + komfort). viper9lp jak ci się uda napisz jak :) może się przyda na przyszłość Powodzenia .
Panowie... czytacie troszke forum? Na temat domykania szyb bylo milion razy wraz z gotowymi kodowaniami i sterownikiem ktory mozna zakodowac. Podane na tacy w dziale vcds....
Z tego co zauważyłem to jak przełączniki mają funkcję AUTO (na dwa razy klikają) to da się włączyć tą funkcję z pilota. Jeśli są "pojedyncze" to nie. Ja mam tylko automatyczne opuszczanie szyby kierowcy, kodowanie przyjmuje, ale funkcja nie działa.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.