Active miały czarne klamki, lusterka, nie ma reflektorów przeciwmgielnych, oraz jest skromniejsza deska rozdzielcza. Ty masz raczej Ambition... A tak w ogóle, to nie ma wyposażenia exlusive tylko Style :P
maciektsi najpierw popatrz do konfiguratora a potem pisz głupoty . Punkt 5 konfiguratora (elektrycznie podgrzewane i sterowane lusterka boczne w kolorze nadwozia) tam możesz sobie dodać co chcesz.
Odniosłem wrażenie, że zostałeś tu chłodno przyjęty ... A to przecież Twoja prezentacja samochodu. Bardzo się cieszę, że dostałeś takie autko, w takim wyposażeniu. Dla mnie to nie ma znaczenia jaka jest wersja wyposażenia, ani tym bardziej jak ma na "imię". Jak w firmie tak i u dealera jest możliwość "żonglowania" dodatkami, co w Twoim przypadku wyszło na dobre. Ważne - że jesteś zadowolony, że będziesz miał frajdę z nowych czerech kółek przez kilka lat. Szerokiej drogi i wiele spokojnie przebytych kilometrów. A jak jeszcze coś sam dorzucisz do R, to podziel się kolejnymi fotkami. Z pewnością zostaną przyjęte lepiej. Pozdrawiam
też jakoś odniosłem dziwne wrażenie, że to napad. Chłop kupił samochód, pochwalił się a tu wszyscy węszą spisek jak Antoni M. :) Szerokości Kristrucking :)
Skoda Octavia III FL / 1.2 TSI 85KM/ 2017/ Ambition/ Pacific Blue/ 2500/ Kraków
Nikt tu nikogo nie napada! :) Po prostu wydawało nam się , że pierwszy stopień wyposażenia nie daje możliwości, o których mowa wyżej, kol. @Kristrucking wszystko wyjaśnił i już wiadomo, że się da. A wcale to nie takie oczywiste było. Kolega @Marek__82 - owszem - nieco pochopnie, zarzucił poświadczanie nieprawdy ale teraz już wszyscy wiedzą co i jak i dzięki temu, być może, komuś się ta wiedza przyda...
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.