Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem R. Dla mnie - bomba. Nasunęło mi się pytanie: czy, a jeżeli tak, to jak nazywacie swoje autka? Nie natknąłem się na podobny temat. Jeżeli był proszę o usunięcie
Swego czasu Ferdinand Piech zarządzał VW. Może to na jego cześć tak skojarzył Ci się Rapid? Jest też czeska bajka dla maluchów - Ferda mróweczka. Pracowita, uczynna - niczym Rapid :) U mnie pozostała tradycyjna nazwa w oryginale, bez zdrobnień. Nie było potrzeby - bo nazwa krótka, jasna i zrozumiała.
R 1.6 TDI : złom - mistrzyni lawet - to gó... - i inne jakie przychodzą mi na myśl podczas czekania na lawetę na autostradzie; F III DSG - mały gokart, żona nazywa ją "niunią"
wcześniej na audi a4b6 mówiliśmy BUNIA i wszyscy mysleli ze mowimy o bmw, na seicento mówiliśmy SZROTH, nawet takie naklejki były na drzwiach auta, na drugie seicento do dziś mówimy Pikaczento
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.