Tak się składa, że będę się żegnał z Rapidem. Potrzebuję czegoś przestronniejszego, żebym mógł w bagażniku zmieścić duży przedmiot ;) + coś jeszcze. Rapid liftback - ma spory kufer, ale jednak brakuje mu na wysokość.
Zastanawia mnie fakt jak te auta się sprzedają? - Chociaż Ci, którzy by pewnie mogli coś dodać - już tu nie zaglądają bo się pożegnali... Ale może ktoś coś...
Od kilku miesięcy obserwuję ogłoszenia Rapidów z 2017... Ceny za bezwypadkowe > 40 tys. Auta mocniej "dojechane" firmowe czy po PH, z przebiegami > 120 tys ceny ok. 30 tys....
Generalnie "w puli" otomoto jest ok. 40-50 sztuk (zarówno 1.2 jak i 1.0 - nie można tego odfiltrować).
Widzę jednak, że dużo ogłoszeń kilka razy "wraca" do puli, jest też sporo ogłoszeń które dość długo "wiszą"...
Wydaje się, że nie ma reguły wypadkowy/ bezwypadkowy...
Ja sprzedałem produkcja 11.2016 przebieg 46 tys km za 43.000zl w jeden dzień. Tylko auto wyglądało jakby wczoraj wyjechało z salonu, zawsze garażowane, myte raz w tygodniu i itp. Pierwszy klient i sprzedane bez negocjacji ceny.
Skoda Rapid LB/ 1.2TSI chip150KM/ 249Nm /MY 2017/ Style Max / Blue Race/ 11.000km/ Szczecin
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.