Popatrzcie różnice miedzy gałka z radpia a ta z octavi (tu akurat w wersji RED ale to dlatego ze łatwiej znaleźć dobre zdjęcia)
Wersja Rapid
Wersja Octavia
Myślice ze da sie dokupić i wymienić sam ten kapselek czarny ??? W wersji od Octavi sa ładne chromowane napisy a w Rapidze ponuro czarno (nawet w wersji elegance)
Wydaje mi sie ze jest on osobno w ETCE (wciskany czy klejony ???). Jakby kosztował ze 30 zl to bym go brał (w mysl zasady im więcej chromu tym lepiej :) )
Rapid LB | 1,2 105KM | MY15 | Elegance Max beżowy | Brąz Topaz | Warszawa
Gałka za 30zł... oryginalna? Uwielbiam patrzeć na Twoje optymistyczne podejście do świata... Standardowo są razem z mieszkiem, jako komplet, od 200 w górę...
nie cała gałka tylko ten kapselek :), gałka do octavi to 208 zl ps. w nowej fabi tez jest ten kapselek chromowany z tego co widze na zdjeciach na Skoda auto ale tam te zdjecia czasami tuningowane sa :) 5E0798117 - kapselek w octavi,yeti i superbie 5JA798116 - kapselek w rapidzie i nowej fabii
Jakbyś kiedyś zmieniał kapselek daj znać jak to wyszło, ile kosztowało i daj zdjęcie z efektów pracy :). Miałem przez weekend O3 w ręku ale szczerze mówiąc jakoś nie zwróciłem uwagi na taki element :)
RAPID LB | 1.2 TSI CBZB 105 KM @120 KM/213,7 Nm | MY15 (45 tydzień 2014) | AmbitionMAX + USB + Climatronic + Tempomat + Hak | Błękit DENIM | łódzkie
zawsze będzie w schowku stary dekielek na gorsze czasy. a z tego co sie zooreintowalm to prędzej to sie zacznie wycierać ale ta eko skora na gałce :) tak czy owak wysłane zapytanie do dealera ale coś milczy chyba trudny temat mu zadałem :)
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.