Mam podobne nakładki, wywalczyłem od dealera. Ponoć nakładki od Rapida nie pasują, przynajmniej tak było w Mk14. ASO dobrało jakieś adaptery, albo same nakłądki od skody w wersji Sport (nie mam pojęcia jakiego modelu). Zajęło im to 3 dni, ale dopasowali. Szczegółów nie znam, ale ponoć - słowa serwisu ASO - są kłopoty.
@r2d2_dawid nie ciebie pytałem o zdanie wyraznie skierowałem do kogo a takie tam du itd mozesz sobie z kumplem na podworku jesli ci pozwoli dyskutowac licz slowa nie przypominam sobie bysmy byli razem na piwie ok?
Bez nerwów. To tylko owiewki... widziałem rapida z owiewkami i naprawdę moim zdaniem nie wygląda to zbyt dobrze. Zresztą były jakby "popękane" od słońca (możliwe, że słabej jakości były). Może to tylko takie moje pierwsze wrażenie :P
@chris a kim ty jesteś że tak się napinasz i skaczesz na ludzi? Oburzyłeś się jakby twoją rodzinę obraził. Tu jest forum i każdy może pisać swoje zdanie, a jak masz z tym problem, że ktoś myśli inaczej od ciebie to tu nie zaglądaj, proste. Masz problem w pracy lub w domu to się nie wyżywaj tutaj na ludziach. Pozdrawiam
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
@Lukasz1989 kupiłem już do 4 samochodu owiewki nie wymieniam nazwy by nie reklamować ale nie pękały mi nigdy jeździły ostatnio w samochodzie 6 lat było ok w moim teraz jeżdżą rok i żadnych znamion działania słońca czy czego kolwiek nie widać ..a nie denerwuje sie wyznaje zasadę każdy ze swoim samochodem może robić co chce a zapytałem Cie tylko o zdanie co wyraziłeś taki pogląd byłem ciekawy nic więcej
Mam pytanko, ktoś ogarniał te zakupy na superskodzie? Jako że nie bardzo się orientuję w tych przelewach w ojro to jest ktoś, kto by mi to załatwił gdybym coś potrzebował?
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.