Ostatnio na parkingu porównywałem sobie mojego z takim szary rapidem i stwierdzam, że owszem tak na miesiąc chciałbym mieć lakier np. niebieski, czerwony czy zielony, ale po tym czasie i to jak najszybiej chciałbym wrócić do czarnej perły ;-) Jedyna wada tego lakieru to, że widać każdą plamkę, ale jak jest czysty wygląda zacnie ;-)
czesiek1102 tak jest jak piszesz, nie inaczej ;-) jednego zazdroszczę posiadaczom rapidów szarych, srebrnych i beżowych... wszelkiego rodzaju zabrudzenia, a w szczególności kurz nie jest tak widoczny jak na czarnym... poza tym wolę czarny ;-) Wszystkie moje poprzednie auta były w tym kolorze, kupując rapida powiedziałem sobie czas na zmianę i... nie udało się ;-)
własnie co myślicie o tym kolorze Brąz Topaz metalic ??. widziałem takiego rapida ale niestety w hali przy sztuczny świetle i nie prezentował sie tak okazale jak na zdjęciach (trochę mdły). w słońcu zapewne zyska troche uroku. piękny za to jest brąz magnetic dostępny w Superbie. niestety niedostępny a standardowej palecie - może można go zamówić na specjalne zamówienie ale podobno kosztuje to 3-4 tys i czeka sie pol roku. Zona nie chce slyszec o innym kolorze niz te Topaz - rzeczywiście do bezowego wnętrza chyba bedzie to najlepszy kolor.
Rapid LB | 1,2 105KM | MY15 | Elegance Max beżowy | Brąz Topaz | Warszawa
czerwień rio i ładne alusy razem ładnie się prezentują myślałem też na czarną perłą ale auto jakby mniejsze mi się wydawało, jak to mówią czarny wyszczupla
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.