Jeszcze przed wyjazdem do Salonu, by złożyć zamówienie wybrany był Pacyfic Blue. W kalkulacji taki też kolor został podany, jednak przy wyborze banku udzielającego leasingu, padł system i procedura nie została zakończona, na szczęście, bo po powrocie do domu, przyszła konkluzja i kolor zmieniony. W zamówieniu wybór padł na Perłową Czerń ;-)
Rapid SB | 1.2 TSI LPG 85km | MY15 | Elegance Max | Perłowa Czerń | Myślenice
Mógłbym powiedzieć, znakomity wybór, bo mam taki... ale zastanów się jeszcze, chyba że czerpiesz radość z pucowania auta ;-) było już o tym, czarny magic perłowy jest piękny, ale trudny w utrzymaniu w czystości...
@Maciek_1991 beż bardziej. Wystarczy umyć raz na rok :D Albo jest beżowy z połyskiem, albo jest beżowy bez połysku. Najlepszy pod tym względem kolor na świecie!
Może w przypadku kurzu ale gdy parkujesz pod drzewami, latem, to ptaki tak samo obs.. Ale najgorsza jest półeczka przy bagażniku od razu się pobrudzi i to bez względu na kolor :) Kto to wymyślił?
Mialem różne kolory, srebrne, zielone, czerwone, wiśniowe, metaliki i zwykle. przed rapidem mialem wybrane z premedytacją: beż Sahara i beż cappuccino przez kilka lat, i wiem ze to są najlepsze kolory na świecie. :) Teraz mam biały, też wybrany z premedytacją. Biały i czarny to z kolei najgorsze:) Niestety nic nie poradzę ze Rapid najbardziej podobał mi się biały... Teraz myje go 30x w roku ale za to cieszę się jaki jest ładny :) Beżowe bylem 1-2x rok :)
Ja dużo jeżdżę i bardziej niż ptaki brudzi mi się od drogi.
Kiedyś chciałem okleić maskę i drzwi folią bezbarwną albo w kolorze by zabezpieczyć lakier, ale jak zobaczyłem cenę to wole jeździć na woskowanie raz w miesiącu i taniej wyjdzie.
u mnie wyklejania 120 zł brutto/m2. Wydaje się dużo, ale wyklejenie nawet niby prostej maski trochę trwa i to niestety musi kosztować. Jak ktoś sam umie to folię wylewaną kupi za ok 50 zł/m2
Rapid LB|1,2 85 KM| MY14| Ambition| Blue Denim| 105000 km| Kraków
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.