FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
SPOT - Gdańsk
  • SPOTKANIE
    ----------------------------------------
                Data: 7 Wrzesień
                Miejsce: Gdańsk - parking przy Auchan / Leroy Merlin - ul.Szczęśliwa 3
                Godzina: 16.00

Rapid LB | 1.2 TSI 105KM CBZB | MY14 | Ambition Komfort | Czarny Magic perłowy | 100 tys km | Gdańsk, Mazury - "Polska Północna"
  • 30 sierpień miejsce pozostawiam kolegom (nie znam trójmiasta zbyt dobrze)
    Rapid SB/1.2 MPI/MY14/Ambition komfort/ Szary metalik
  • Dokładnie rzecz biorąc to nie będzie mnie w Trójmieście od 23 sierpnia do 6 albo 7 września.
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk
  • Mi 30 Sierpień pasuje, może też być 7 Września. Parking przy Leroy Merlin mógł by na przykład być dobrym miejscem. :-)
    LB|1.6 TDI CR 105 KM|MY14|Ambition Komfort |Pacific Blue|165 kkm| Lublin
  • 7 września na 95% powinienem być już w 3mieście. @Jacek przy którym Leroy Merlin?
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk
  • Właśnie, przy którym Leroy Merlin... przy Auchan czy na grunwaldzkiej koło Plichty?
    Rapid LB | 1.2 TSI 105KM CBZB | MY14 | Ambition Komfort | Czarny Magic perłowy | 100 tys km | Gdańsk, Mazury - "Polska Północna"
  • Właśnie o ten koło Plichty mi chodzi. :-)
  • Aha, tylko ten parking przy Leroy na grunwaldzkiej jest stosunkowo mały i w niedzielę jest full aut... ten przy Auchan jest "nie do zapełnienia", a i więcej atrakcji przy nim dla mniej zainteresowanych... a tak przy okazji jak już koło plichty, to może zainteresować dealera tematem... może zauważy interes, aby się włączyć do spotkania... i podstawi np. skodę rapid sport ;-))
  • Pewnie by się pojawił, gdyby to w mediach było odpowiednio nagłośnione :)
  • Ok, pociągnę temat... byłbym za spotkaniem na parkingu przy Leroy Merlin, ale przy Auchan np.godz 16.00 dnia 7 września. Co Wy na to? Byłem dzisiaj na parkingu Leroy przy grunwaldzkiej i był full (w niedzielę jest masakra z parkowaniem).
  • OK. Może być przy Auchan.
  • Jak będę w już w Gdańsku,a powinienem być,to będę na 98%:-) Ciekawe czy jeszcze ktoś się pojawi poza naszą trójką?:-/
  • Damy radę :)
  • ok, odświeżam... kto jeszcze będzie na spotkaniu? pisać śmiało... 7 wrzesień Gdańsk godz 16.00
  • No i spot się odbył, "konferencja" Północ-Południe ;) a kto nie był, niech żałuje. Przegadaliśmy półtorej godziny, nie wiedzieć kiedy, a było nas tylko dwóch :D
  • Nie siódmy i nie wrzesień
    w nocy z 19 na 20 czerwca będę brał udział w Biegu Świętojańskim w Gdyni, czy ktoś z szanownych towarzyszy również biega? Czy ktoś będzie starował?
  • Tak, ja biegam i moja Pani również... byłem na stronie i popraw mnie jeśli się mylę, opłata startowa 30zł, czyli jadę do Gdyni, płacę, biegnę 10km, tylko po co... serio pytam bo nie startowałem w podobnych imprezach... wiesz codziennie dla zdrowia robię tak 10~15km w godzinkę, więc po nocnym biegu ledwo normę wyrobię... moja Pani jest za, ja chyba też, zobaczę jak z czasem i jeśli mi nic nie wyskoczy to będziemy. Zapisy są do 8 czerwca... @kros załóż nowy temat, albo może Admin przeniesie temat biegu do Hyde Park'u...
  • @bounty, w sprawie pytań biegowych założę kolejny wątek, w sprawie spota, będę w Gdyni 19 i 20, ale jadę na zaproszenie kolegi więc nie mogę nadwyrężać jego gościnności opuszczając jego program atrakcji jaki mi przygotował. Natomiast od 14 wieczorem do dwudziestego któregoś... (jeszcze nie wiem) będę w Borach Tucholskich, więc termin ewentualnego spota niebiegowego też jak najbardziej możliwy :)

edit:
    wątek założyłem
    http://rapidklub.pl/discussion/423/o-co-w-tym-bieganiu-chodzi#Item_1
  • @bounty, a co byś powiedział na nasze czarno-białe rapidowo-biegowe spotkanie?
    W najbliższą niedzielę lekkim popołudniem? Mam takie marzenie żeby pobiec wzdłuż plaży, na bosaka :)
    Dołączysz do mnie?
  • @kros odpowiedziałem na priv
  • @kros
    Ciekawe zwierzenia na forum;)

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Dzięki Tobie forum będzie funkcjonowało nadal!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?
https://www.compero.pl