@Maciek_1991 Nie pamiętam jaką taśmę mam w domu, luba przyniosła od siebie z firmy, chyba jakaś 3m dwustronna. Ale mocno trzyma :)
@maroslaw Ale tu nikt nie narzeka, akurat. Tylko stwierdza że nie ma i chce sobie dodać, w moim przypadku. A wybrałem taka co by pasowała do nakładek z pakietu dynamic.
Panowie jak spojrzycie na zdjęcie jakie umieściłem na 2 stronie można stwierdzić że już coś tam jest wyprofilowane, kwestia jest tylko odpowiednich dywaników by się nic nie brudziło. W jednym ze sklepów widziałem coś w tym kształcie kawałek plastiku-tworzywa który dość dobrze by tam pasował. Nasuwa się pytanie czy to ma sens, jak zamontujemy taki element to woda będzie ściekać na wykładzinę wraz z brudem, nie lepiej jest dobrać dywanik który spełni swoje zadanie i będzie zabezpieczał przed takim stanem?
... i ja na razie też mam "zrób to sam", a jak się trafi coś oryginalnego co będzie dobrze pasować to się zmieni ;-) póki co kawałek blachy aluminiowej tzw. ryflowanej, oszlifowanej i przyklejonej na dwustronną taśmę wystarczy ;-) trzyma dobrze ;-)
Oki :) Aha, gdyby ktoś pytał o cenę to w sumie wyniosło mnie to 100 zł w salonie, czyli nie popisali się z rabatem :) Dlatego też ja widzę tylko pozytywny finał mojej operacji :)
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
Na taśmę 3M VHB, jakąś najmocniejszą, w kolorze szarym. Tak, te wszystkie języki trzeba obciąć do zera, te małe wystające krawędzie zostawiłem i póki co dobrze się trzyma
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.