Dzień dobry wszystkim na Nowy Rok. A przy okazji tematu podstopnicy, ze względu na zmianę dywaników samochodowych w RAPIDZIE SB NA TEKSTYLNE , te gumowe oryginalne mogę sprezentować potrzebującemu za symboliczne dwa wina z Lidla lub równowartość.
chrisolmam pytanie chodzi o rynienke, wiem ze w o3 ona sie tam zaczepia pod plastikiem po czym wciska sie bolce ktorych nie mamy u nas, w rapidzie jest tak samo z ta rynienką. dzieki za odpowiedz
SB|1.2mpi + LPG|2014|Elegance|Czerwony Rio metalik|BYTOM
Dywaniki sprzedane, jeśli chodzi o owe stopery, to tak są to plastikowe bolczyki wchodzące w otwory by nie przemieszczały się dywaniki, rynienki są podwyższone.
Bakel13:03 Witam zamówiłem podstopnice do skody rapid spaceback ze strony superskoda.com. Mam pytanie jak to założyć? http://www.superskoda.com/Skoda/RAPID/Rapid-RS-footrest-OEM? Wystarczy tylko wcisnąć w wykładzinę czy lepiej przykleić na mocną taśme dwustronną? Ktoś z was to zakładał? Pozdrawiam
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.