FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Znak rozpoznawczy
  • Szanowni Forumowicze:)
    Może pora już pomyśleć o jakimś znaku rozpoznawczym naszej społeczności Rapidów? coś w rodzaju nalepki na auto jak posiadają np. forumowicze Passata?
    po głowie chodzi mi również jakiś maleńki zlocik zapoznawczy... Czekam na komantarze i opinie :)
  • ja jestem za. Zarówno za naklejką jaki za zlotem. Jeśli tylko będzie gdzieś w południowej Polsce to się piszę.
    Rapid LB|1,2 85 KM| MY14| Ambition| Blue Denim| 105000 km| Kraków
  • amiskiew zgadzam się z Tobą jeśli będzie na południu też się pisze a naklejka to świetny pomysł
    Rapid SB 1.2 75km 2014 Ambition Czerwień Corrida 15600 Wodzisław Śląski
  • Jako że ja również jestem z południa Polski uznaję siebie za chętnego. Pomyślę nad jakimś logo naszego klubu ale jakbyście mieli jakieś swoje wizje lub pomysły - czekam na propozycje :)
  •  A mamy jakiegoś zdolnego grafika coby jakaś "lepke" nam wymyślił?
    Moze ktoś ma pomysł tylko nie umie w odpowiednim programie stworzyć?
    Może ramki pod tablice ...
  • Projekt loga powinien zrobić ktoś kto ma pojęcie plastyczne. Ja mogę przerzucić projekt plastyka do wersji cyfrowej. Mam dostęp do folii i plotera tnącego więc wycięcie loga na samochód też wchodzi w grę. Będąc na forum Laguny zamawialiśmy kiedyś ramki z www strony i logo. Ale minimalka to 50 szt więc trzeba by się zebrać. Myślę, że samo logo na początek wystarczy. A więc szukamy plastyka do zaprojektowania loga.
    Rapid LB|1,2 85 KM| MY14| Ambition| Blue Denim| 105000 km| Kraków
  • Panowie, forum ma być pomocne dla użytkowników Rapida, także wszystkie inicjatywy / wlepki / zloty / tablice / mapki będziemy wspierać :-) Z naszej strony dołożymy starań do różnych zmian na forum które mogą w tym pomóc.
    Administrator forum RapidKlub.pl
  • To wszystko fajnie - tylko brak mi tu (na forum) możliwości wklejenia np. fotki czy grafiki. Chętnie wtrącę swoje 5 groszy w sprawie logo/wlepki.
    Co do zjazdu - zlotu. Czy nas jest na tyle dużo, że można myśleć o jakiej ciekawszej imprezie - połączonej z np. programem turystycznym, poznawczym, technicznym, rodzinnym czy innym. Obawiam się - czy nie dojdzie tylko do sporadycznych spotkań w ilości 3 - 5 uczestników na 2 - 3 godziny? Sam jestem z Górnego Śląska - rejon Katowic. Może jaką propozycję ? A może ma kto już wcześniejsze doświadczenie? Proszę o spostrzeżenia.
    Pozdrawiam
    Rapid LB | 1.2 CBZA 88kW | MY13 | Ambition Komfort | Srebrny Brilliant metaliza | 88 tkm | Katowice | Ø 6,1 l/100 km
  • Panowie mi osobiście podoba się coś w stylu.. https://imageshack.com/i/0wnpmgj
  • Boniacz-jak dla mnie super, bez wydziwiania i robienia choinki, ma byc to co powinno dla mnie ok., niemniej jednak dobrze byłoby miec ze trzy projekty i wspólnie wybrać jeden i działać !
  • Zgadzam się wygląda nie żle.
    Rapid SB 1.2 75km 2014 Ambition Czerwień Corrida 15600 Wodzisław Śląski
  • @boniacz - bardzo fajne logo. Sam wykonałeś ?....mogło by się znaleźć na głównej stronie rapidklub-u jako oficjalny symbol....pozdrawiam.
    Rapid SB | 1.4 DSG CAXA 122KM | MY14 | Elegance | Biel Candy | 112000km | W-wa
  • @misiek - niestety nie jest to mój projekt. Przeglądając sieć natrafiłem na coś takiego..było to wkomponowane w inny składnik który po prostu wyciąłem :)
  • Witam rapidowców To bardzo mądra inicjatywa stworzenia logo i zlotów naszych skodziaków tym bardziej że nawet najgorsze parchy co jeżdżą po polskich drogach mają swoje kluby wiec dlaczego nie My, jestem za i czekam na wszelkie propozycje. tym bardziej ze ja osobiście jestem z Podlasia a obserwuje ze nie tylko u nas coraz więcej Rapidów zaczyna się pojawiać na ulicach.
  • No to może zamiast czekać na jaką inicjatywę odgórną - zacznijmy sami:
    Jak tego regulamin nie reguluje - to może każdy z nas poda w skrócie:
    swoją ksywkę, miasto (lub rejon), rodzaj samochodu i rodzaj silnika, może kolor, ...
    Na razie poczekam - czy admin nie podzieli się swoją uwagą - i sam zaproponuje jeszcze inne rozwiązanie listy i loga.
    A jak nie - to może od poniedziałku proponuję "tworzenie" listy klubowiczów.
    A co do loga - to mam jakieś swoje próbki. Ale nie wiem gdzie je tu można pokazać ...
    Rapid LB | 1.2 CBZA 88kW | MY13 | Ambition Komfort | Srebrny Brilliant metaliza | 88 tkm | Katowice | Ø 6,1 l/100 km
  • @jercen Wstaw swój obrazek z logo na jakikolwiek serwer plików, bądź obrazków - np picasa a potem wklej na forum link do obrazka
    Rapid LB|1.2TSI 105KM|
  • Jak tylko odbiorę zrobię fotki i podeślę
  • Panie i Panowie
    bardzo dobry pomysł z przedstawieniem się oraz organizacją różnych wydarzeń / spotkań / zlotów itp. Powstała nowa kategoria
    Społeczność RapidKlub --> Forumowicze (tu się przedstawiamy)
    Społeczność RapidKlub --> Zloty i spotkania (tu poruszamy tematy spotkań)
    oraz Społeczość RapidKlub --> Tematy różne (dyskusje, np. wlepki, logo..)
    Zapraszamy do ponownego przestawienia się żeby wszystko było w jednym miejscu!
    http://rapidklub.pl/discussion/103/kto-jest-na-forum#Item_1
    Jeżeli macie inne propozycje nazw kategorii lub coś dodać / usunąć / zmienić piszcie!
    Administrator forum RapidKlub.pl
  • nie rozumiem dlaczego organizator tego forum nie udostępnił przy rejestracji umożliwienia dobrowolnego wpisania przy nicku lokalizacji i posiadanego modelu auta, typ silnika etc- toż to powszechna praktyka na wszystkich tego typu forach ułatwiająca kontakt i zrozumienie postów pisanych przez użytkowników,

-------------
    MOD; Już możliwe poprzez stworzenie stopki w panelu użytkownika
    Rapid LB | 1.2 MPI LPG 75KM | MY14 | Ambition Komfort |Corrida |W-wa
  • Odkopię trochę temat- może zamiast naklejek jakieś podkładki pod tablice??
    Rapid SB | 1.2 TSI 90KM | 2015 | Active | Biały | 25000km | Poznań
  • Jedno nie wyklucza drugiego. Np. Rapid Club Polska. Tylko admin musialby zmienic w nazwie forum K na C. 
    Corolla | 1,6 132KM | MY18 | Classic Plus | Czarny | EPi

Pieniądze po 100zł banknoty zdjęcie

Zielona strzałka w dół grafika

Konto Otwarte na Ciebie w promocji „Rozkwitaj na wiosnę” z premią do 630 zł
  • Zarejestruj się, spełnij warunki i zyskaj do 630 zł premii!
Zyskaj nawet 650 zł w promocji konta Millennium 360°
  • 250 zł za założenie konta Millennium 360° online z kartą debetową, wyrażenie zgód wymaganych regulaminem promocji, wpłatę min. 500 zł w ciągu 10 dni od założenia konta, zalogowanie się do aplikacji mobilnej banku i zapłacenie min. 1 raz kartą do konta lub BLIKIEM
  • 250 zł jeśli w każdym z 3 miesięcy określonych w regulaminie zapewni wpływ wysokości min. 1000 zł oraz zapłaci kartą do konta lub BLIKIEM min. 500 zł
  • 150 zł jeśli min. 1 000 zł wpłynie na Twoje konto z tytułu wynagrodzenia przez co najmniej 2 miesiące określone w regulaminie promocji.
  • 200 zł za założenie Konta 360° Junior
Konto osobiste CitiKonto z oprocentowaniem 7,2% na koncie oszczędnościowym
  • Załóż konto osobiste CitiKonto i odbierz do 300 zł zwrotu
  • Dodatkowo możesz zyskać aż 7,2% w skali roku na koncie oszczędnościowym
  • 0 zł za prowadzenie konta i karty z usługą wielowalutową
  • 0 zł za wypłaty z bankomatów Citi i 4 wypłaty z innych bankomatów
Konto Otwarte na Ciebie w promocji „Por(a) na bank” z premią do 680zł
  • Zarejestruj się w promocji, spełniaj warunki i zgarnij nawet 680 zł łącznej nagrody!
Konto Przekorzystne z kontem oszczędnościowym w promocji
  • Do 300 zł za założenie konta Przekorzystnego
  • 7% na koncie oszczędnościowym w skali roku
  • do 100 000 zł na 5 miesięcy
Konto za Zero i Konto Oszczędnościowe Plus
  • 0 zł za otwarcie i prowadzenie PKO Konta za Zero oraz Konta Oszczędnościowego Plus
  • 0 zł za przelewy standardowe w serwisie iPKO oraz aplikacji IKO
  • 5% w skali roku dla nowych środków do 250 tys. (przez 90 dni)
VeloKonto
  • Załóż konto i daj się docenić
  • 0 zł za prowadzenie konta, bez warunków
  • Program Poleceń - odbierz 100 zł za każdą osobę, która spełni warunki promocji
  • VeloKorzyści - indywidualny Pakiet Medyczny nawet za 0 zł
Nest Konto
  • Konto, karta i bankomaty Euronet bezwarunkowo za 0 zł
  • Lokata do 7,6% w skali roku
  • Wygodne płatności BLIKiem, telefonem i zegarkiem
eKonto
  • załóż konto i zgarnij do 870 zł nawet 7% na oszczędnościach
  • 0 zł za otwarcie i prowadzenie Twojego konta
  • 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce od 300 zł i wypłaty z bankomatów za granicą
  • 0 zł za kartę przy łącznej kwocie transakcji nią na 350 zł w miesiącu
  • 0 zł za płatności BLIK w sklepach i internecie
Alior Konto
  • Otwórz Alior Konto i zyskaj bonus nawet do 600 zł
  • 0 zł za prowadzenie konta - bez warunków
  • 0 zł za obsługę karty - dla osób poniżej 18 lat lub po spełnieniu warunków
  • 0 zł za wypłaty z bankomatów własnych, a dla sieci Euronet dla wypłat od 100 zł
  • 0 zł za wypłaty z bankomatów za granicą
Konto Dla Graczy
  • Załóż konto i zyskaj do 200 zł i 16 000 punktów w Programie Bezcenne Chwile
  • 0 zł za prowadzenie konta jeżeli nie ukończyłeś 26 lat lub jeśli zapewnisz jednorazowy wpływ min. 1500 zł/mies.
  • 0 zł za obsługę karty do konta jeśli nie ukończyłeś 18 lat lub zapłacisz kartą min. 300 zł do przedostatniego dnia danego miesiąca
SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Zostań Patronem RapidKlub.pl, dzięki Tobie forum będzie nadal funkcjonowało i pomagało innym użytkownikom!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?