Witam Rapidowców Z racji ze zamowilem to auto bede tu zapewne czesto zagladał i licze na wymiane sugestii i wzajemna pomoc. Moze wzorem innych forów tego typu, niech kazdy kto ma ochote napisze cos o sobie, swoim aucie o ew. zmianach, modyfikacjach i wrzuci fote swojej bryki. Taka moja sugestia do rozważenia ;) pozdrawiam Jarek
Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
Witam! Póki co nie jestem jeszcze w grupie posiadaczy Rapidów ale powaznie się zastanawiam nad tym aby dołączyć do tego grona :) Póki co korzystam z Waszych doświadczeń. Mam pytanie tylko nie wiem gdzie z nim powinienem sie udać-skoro rapid ma już ponad dwa latka może wartoby założyć wątek kupię/sprzedam?
Może i kupców brakować nie będzie ale kto zechce sprzedać swoje nowe auto po 2 latach? Wystarczy przejrzeć oferty na necie, jak 2 letni rapid to tylko rozbity.
też racja, przymierzałem sie do zakupu Chevroleta Cruze tak 2-3 latka, po obejrzeniu 5 wszystkie były bite albo z innymi przygodami wiec sobie darowalem auto w tym wieku.
Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
W salonach pojawiają się roczne rapidy (we Wrocławiu na Horbaczowskiego były 2), ale niestety jak tylko się pojawią są rezerwowane i ciężko jest je kupić. Mi udało się roczną używkę z windykacji zakupić
44 tys Liftback, 1.2 TSI, 2013r, 27 tys przebiegu, wersja Ambition, dodatkowo radio swing, pełne koło zapasowe, dodatkowy kluczyl z pilotem, 4 el. szyby, lakier metalik (nie pamiętam co poza tym w standardzie było, a co mam dodatkowo)
Witam serdecznie, wczoraj złożyłem zamówienie na rapida w krakowie ale niestety termin realizacji będę znał dopiero za dwa tygodnie. Jak na razie pozostaje mi oczekiwanie i przeglądanie forum.
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Ambition Max | Srebrny metalik | 21000km | Przesławice
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.