Taki pusty bak zostawili złoścnicy ze Skody hehe 1000km :-) I pierwsza "szkoda" - kamyczek w szybę , lekko odprysło ( nie "na wylot") :-) Postój aby zobaczyć co się stało. Wrzucę aparat do auta żeby następne zdjęcia były trochę lepszej jakości.
Jacek ma racje, mój też nie ma takiej osłony i większość użytkowników nie ma. Wydaje mi się, że osłonę na silnik dają przy pakiecie na bezdroża. Tak się zastanawiam czy warto jest założyć sobie taką osłonę.
Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa
Ja myślę, że warto, bo silnik wygląda bez niej jak zdrutowany przez narąbanego mechanika. :) Wszystkie kable na wierzchu. do tego jest mniejsza szansa, że się coś uszkodzi, bo osłona przykryje wszystko.
No właśnie też sobie tak myślę, ciekawe ile w ASO będą chcieli za tą osłonę. Może warto by też podnieś rapidka o te 7mm jak to jest w pakiecie na bezdroża wtedy tez jest mniejsza szansa, że się o coś zaczepi, jak myślisz?
Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa
@dodan nie ma sprawy tylko wspomniałem nie odnoś złego wrażenia każdy może przeoczyć .. nie jeszcze nie w styczniu to zrobię bo w grudniu mam za duże wydatki i przy okazji zmienię olej
Nie wiem czy mam ten pakiet ale osłonka na szczęście jest :-) 262 to nie tak źle , dziś dzwoniłem do salonu skody po instrukcję w PL do Rapida to sobie zażyczyli 150zł :D
Osłona na silnik to kwestia estetyczna tylko. Niby przed czym ma ona chronić? Zbędny wydatek moim zdaniem. A odnośnie książki to albo na tel aplikacje albo wydrukować sobie (koszt około 8zł)
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.