Kupione na aliexpress za 82.40 zł, czas oczekiwania 21 dni. Podały wykonane z blachy i gumy a podstopnica z blachy i plastiku. Wykonanie oceniam na 8/10. Montaż pedałów bez najmniejszego problemu. Podstopnica po usunięciu oryginalnych uchwytów zamontowana została na rzepy.
Ja ostatnio kupilem takie dywaniki: http://allegro.pl/show_item.php?item=5083048055 (SKODA Rapid (od2012r) Dywaniki samochodowe gumowe). Muszę przyznać, że nie są idealnie spasowane, dziury na kolki trzeba zrobić samemu ale są zdecydowanie lepsze niż oryginalne Skody których używałem. Podstopnica jest powiedzmy ok, guma daleko zachodzi za pedały. Nie slizgaja sie bo sclisle przlegaja do wszystkich scianek. Przekonalem sie do nich na tyle, ze nie zamierzam wrocic do Skodowskich które zostawiam w garażu. W załączniku fotki.
20150403_195043_resized.jpg
734 x 979 - 198K
20150403_195058_resized.jpg
734 x 979 - 260K
Rapid SB | 1.2 105KM | MY15 | Ambition Komfort | 100 tys. km | Zielona Góra
ja to chyba kupie płytę aluminiową ryflowaną w leroy-u dotnę szlifierką potem trochę oszlifuję i na rzepy przykleję. Jak mi wyjdzie to pokaże zdjęcie i może będę robił prezęty na forum ;]
Rapid LB |1.2 110KM | MY17 | Ambition | Szary Quartz metalizowany | ok 2500 km | Katowice
Pytanie do Maciek_1991 i atsuki oraz innych, którzy montowali podstopnicę z Octavi 3. Panowie jak to wygląda na chwilę obecną? Trzyma się na taśmie? Po prawej stronie dobrze przylega do wewnętrznego nadkola (w miejscu zaznaczonym na zdjęciu)?
Plastikowa podstopnica od octavii 3 trzyma się u mnie od kilkunastu tyś km bezproblemowo. Przylega praktycznie idealnie w miejscu zaznaczonym jak i z drugiej strony (ma tam taką rynienkę, która wpasowuje się w plastik nadkola i zapobiega przesuwaniu).
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.