U mnie też tak, 52, wchodzi różnie, 38-42 LPG zależy gdzie się tankuje. Podam ku przestrodze. Ze była kiedyś w Krk stacja na której do butli 42l, weszło 40 litrów LPG BUHAHAHA.... Można???
Nie twierdze że na tych stacjach "no name" jest gorsze paliwo ale unikam takich stacji i tankuje albo lotos, shell orlen lub BP zależy co mi po drodze...
Rapid SB | 1.2 TSI 110KM LPG | MY 2016 | Style Max | Czarny Magic perłowy | 218000 | Oświęcim
pierwsze tankowanie przeprowadzone przez salon wskazało 44.32l LPG od tego czasu zawsze tankuje po około 400-450km przebiegu na gazie i wchodzi mi do butli ok 35l gazu ogólnie liczyłem że cały zbiornik starczy na jakieś 500-600km ale widać brakuje mi trochę dłuższych odcinków do pracy co do stacji noname ostatnio tankowałem pod czestochową na takiej stacji i o dziwo wynik po przejechaniu 450km trasy wskazuje że nie oszukano mnie co do ilosci zalanego gazu odradzam tylko jedna stacje jak ktoś zbładzi do Lędzin bo tam 35l gazu starczyło mi na 320km(?!) - tak jakby wyparowało mi blisko 6l gazu
Spaceback | 1.2 TSi+LPG 110KM | 2016 | Style Maxx | Race Blue 8X8X | 32000 km | Imielin/Tychy
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.