@grzesik1 No tak, ale działa tylko szyba kierowcy. Trochę słabo. Czy to na prawdę taka oszczędność ze strony Skody, czy tylko świadome zaniżanie funkcjonalności w stosunku do OIII ?
Ja jednak wybrałbym raczej cofania (ze względu na kolor): Leuchte28RFL C3-...- prawdopodobnie wolne...Light_Function_B_28 ------- @mskrapi1980 I co? Zakodowałeś? Działa?
Mam pytanko/prośbę do "oblatanych" w vcds. Czy jesteście w stanie sprawdzić czy uda się aktywować kontrolkę świateł mijania? Temat był wprawdzie poruszany dawno temu, ale wtedy nie było speców :)
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
czy w rapidzie MY2013 i VCDS 15.7.1 macie dostęp do: [01 – Engine] potem [Meas. Blocks – 08]? u mnie sekcja [Meas. Blocks – 08] jest nieaktywna, podobnie jak [Meas. Blocks – 08] w Instruments... co w praktyce uniemozliwia sprawdzenie odczytów temperatury silnika :/ jedyna opcja to wejście przez OBD z głównego menu i wybranie parametru temperatury płynu chłodniczego :(
W UDS nie masz dostępnych blokow pomiarowych i nie zależy to od wersji vcds, obok po prawej stronie masz pomiary rozszerzone i zaznaczasz ptaszkiem który ma Ci się wyświetlić.
-------------------------------
Fajna promocja na ori vcdsa PL z licenncja i dożywotnią aktualizacja do najnowsze wersji. na Can, kkl i tak już tylko do aut sprzed 2003r. http://www.vcds.pl/index.php?mod=sklep&item=19
Skoda Rapid LB/ 1.2TSI chip150KM/ 249Nm /MY 2017/ Style Max / Blue Race/ 11.000km/ Szczecin
No to jest okazja do wykazania się: zamiast pisać o promocji warto samemu wpierw sprawdzić co jest aktualne dla Rapidowców a co nie. Na pewno wiele z nas jest zainteresowanych hardwarem ale nie dla O, S czy Y. Jesteśmy w temacie Rapida. Jak masz ciekawe propozycje dla Rapidklubu, zamieszczaj je tu. Ale inne akcje nas delikatnie mówiąc nie interesują. Cytat ze strony (tekst podany czerwonymi literami): "Jeżeli na powyższej liście nie ma kodu nadwozia Twojego pojazdu oznacza to, że interface Micro-CAN nie będzie z nim działał". NH nie ma.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.