@lookashECL sprawdziłem to u siebie na VCDS 15.7.1 i nic takiego nie znalazłem. Może dlatego, że mam MY15 a zdjęcie jakie zamieściłeś jest z MaxiDotem umieszczanym m.in. w O3, F3 i Rapidach od MY16. Z tego co kiedyś w salonie widziałem to coś takiego da się włączyć bez używania VCDS. Jest jakaś kombinacja przycisków do wywołania tego oraz pojawia się też jak jest słaby akumulator.
U nas bo widzę, że też masz MY15 nie widziałem czegoś takiego, poza komunikatem na radiu SWING (monowyświetlacz) "Low Battery" gdy jest słaby akumulator i system nie pozwala włączyć radia i innych zabawek w aucie.
RAPID LB | 1.2 TSI CBZB 105 KM @120 KM/213,7 Nm | MY15 (45 tydzień 2014) | AmbitionMAX + USB + Climatronic + Tempomat + Hak | Błękit DENIM | łódzkie
Stwierdzam, że BCM numer 6R0 937 087 R, zamontowany m.in w moim R MY15 jest bardzo ubogi i raczej nie da się nic więcej zakodować poza tym, co jest już podane w dziale "Sprawdzone kodowania". Znalazłem wczoraj w necie instrukcję kodowania, żeby DRL wyłączało się przy włączeniu kierunkowskazu. Owszem, kodowanie przyjęło, ale zero efektów. To samo z aktywowaniem CH po mrugnięciu długimi. Szkoda, bo takie bajery obsługiwała już OII... Jak mam wolną chwilę to poświęcam ją na szukanie nowych instrukcji, a nie mam chyba na tyle odwagi i wiedzy, żeby samemu coś dłubać.
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
To jakaś kupa jest! Nie sczytał/zapisał jakiegokolwiek kanału. Jak normalnie wchodzisz w adaptacje to też masz same ERRORY i N/A? Bo jak nie to zrób skan jeszcze raz. Możesz spróbować bez wypełniania pola login (może to on bruździ?). Bez kodu też powinien sczytać kanały. Póki nie uzyskasz normalnych wpisów nic nie wymyślimy...
Dokładnie, fajnie by było.Ja nie panimajesz czeski aczkolwiek sporo da się wyłapać.Ciekawi mnie co tam się dokładnie kryje.Może jest jakiś poliglota na forum:D
Wystarczy edytor pdf do World i wrzucić w tłumacza, tylko jestem na urlopie i w komórce to niewykonalne, może ktoś chociaż wrzucić to w program tekstowy?
Skoda Rapid LB/ 1.2TSI chip150KM/ 249Nm /MY 2017/ Style Max / Blue Race/ 11.000km/ Szczecin
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.