Zawsze warto zapytać, bo ilość kabli na określonym terenie może się zmieniać. Ostatnie wpisy tam, pomijając ten gluszke'go to przełom roku, więc dość dawno...
Dzięki pomocy kolegi van_daal udało się uruchomić kolejna modyfikacje, która w sam raz nada się na zbliżający okres jesienno zimowy kiedy to wycieraczek się bardzo często używa.
Aby wycieraczka przednia wracała do pozycji zero po wyłączenia zapłonu.
Windshield wiper-Wischer stop bei KL15 aus było active zmieniamy na no active.
Rapid SB | 1.2 CJZD 110 KM | MY16/7.10.2015 | 81000 km | Małopolska zachodnia, Ziemia Chrzanowska
Na allegro nie kupisz vcdsa, w PL jedynym dystrybutorem jest firma Adako pod www.vcds.pl. Taki.kabelek to wydatek min 2000zł. Firma strasznie pilnuje by nie sprzedawać piratów. Na alli znajdziesz kabel pod hasłem vcds PL. Czy to.oryginał sam sobie odpowiedz na to pytanie. Jedynym programem co zrobisz w aucie wszystko jest właśnie vcds wersja min aktualnie musi być 17 a czym wyższa tym lepsza. Sam mam oryginała z dożywotni aktualizacja a wszelkie skanery do vcdsa to tylko.zabawki.
Skoda Rapid LB/ 1.2TSI chip150KM/ 249Nm /MY 2017/ Style Max / Blue Race/ 11.000km/ Szczecin
Witam Posiadam Rapida MY2014 30 bajtowy sterownik Chciałem sobie uruchomić doświetlanie zakrętów czy to przez skręt czy przez kierunek i kodowanie nie działa. Opiszę co się dzieje: teoretycznie kodowanie przyjmuje lecz po chwili samo się odznacza, co zauważylem w dalszym Bajcie jest bit "fog light" który jest odznaczony i przy próbie zaznaczenia go dzieje się to samo czyli przyjmuje po czym po chwili samo się odznacza. Dodam że oczywiście światła przeciwmgłowe mam i normalnie działają po przełączniku. Czy trzeba coś gdzieś jeszcze dodkodowac żeby przyjęło?
Szybkie pytanie - jakis VCDS który będzie współpracował z Rapidem i Audi A4 MY16 (oba ten rocznik) a nie zruinuje budżetu ? Chce kupić z kims na spółke i dobrze żeby w obydwu autach działało 100% :)
Rapid SB | 1.2 TSI @130KM | MY16 | Ambition Max | Race Blue | 27000km
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.