Słuchajcie, bo już się pogubilem. Czy w moim My2016 z modułem 6C0 937090C i standardowymi halogenami, da się zrobić doswietlanie uwzględniające coś więcej niż działanie tylko z kierunkowskazami?
Rapid SB | 1,2 130 km (box) | MY16 | Ambition Max | Blue denim | 40 000 km | Trójmiasto
Chyba z powodu Kessy mam akurat to u siebie. Ale z tego powodu też chyba, sprawdzone kodowania dla My2016 u mnie nie miały większego zastosowania. Właściwie tylko manual CH wszedł i lap timer. Reszta nie.
Rapid SB | 1,2 130 km (box) | MY16 | Ambition Max | Blue denim | 40 000 km | Trójmiasto
Panowie jakas wskazowka jak w R przed MY 16 uruchomić wskazania z czujnikow parkowania na ekranie radia ?? Wszystko fabryczne po wlaczeniu wstecznego jest tylko akustyka. Mam i ogarniam vcds ale w my16.
RAPID LB | 1.2 CJZD 110 KM | MY16 | Ambition MAX | Beż cappuccino | 39000 km | Olsztyn
Moim zdaniem nie sugeruj się tym co pisze przy bitach. Też się sugerowałe i nic mi to nie pomogło. Dopiero vandaal pomogl mi i już jakoś dalej poszło. Są sprawdzone kodowania rób po jednym i patrz co się zmieni co niedziała i ewentualnie cofasz zmiany.
Rapid SB | 1.2 CJZD 110 KM | MY16/7.10.2015 | 81000 km | Małopolska zachodnia, Ziemia Chrzanowska
Panowie jaki mam kupic dokladnie interfejs diagnostyczny do rapida produkcja 2016 modelowy 2017 szukam na ali ale nie ogarniam tam troche tych cyferek.... dzieki za porade
Skoda Rapid Liftback | 1.2TSI 90KM | MY17 | active MAX | beż cappucino metalizowany | Łódź
@gluszke20@maciektsi tak jak pisaliście rzeczywiście nie sugerować tym co pisze w aplikacji. W MY18 udało się aktywować staging, stoper, HHC, wskazanie ilości paliwa, otwieranie/ zamykanie szyby z pilota, comming home manual. Jedynie czego nie udało mi się aktywować to mruganie świateł przy awaryjnym hamowaniu i dodatkowy ruch wycieraczki przy spryskaniu szyby. Kabel kupiłem u sprzedawcy https://www.aliexpress.com/store/2411061?spm=a2g0s.9042311.0.0.11d34c4dS9lXjw to mogę polecić
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.