mam VCDS 12.12.3 czy jak kupię nowszą wersję (z Ali) to będzie więcej możliwości do konfigurowania w samochodzie? Bo przy moim obecnym kabelku nie udało mi się wszystkiego aktywować, co innym szło bez problemu z tym samym rocznikiem samochodu.
Zamówiłem kabel VCDS z Ali wersja: Polish 17.8.1 i English 18.2.0. Gdy uruchamiam program i mam podłączony kabel do komputera to wszystkie przyciski są zablokowane oprócz Options. Wchodzę tam i klikam Test gdy kabel nie jest podłączony do samochodu to wyskakuje mi okno z ostrzeżeniem (zrzut ekranu załączam). Gdy podłączam kabel do samochodu i klikam Test to dostaje błąd (zrzut ekranu załączam). Czy ktoś miał podobnie i sobie z tym poradził? Program przy instalacji programu zainstalował też sterowniki do kabla.
Włączany kierunkowskaz i zapala się lampa przeciwmgielna. To nie to samo co doświetlanie że musimy skręcić kierownica. Działa tylko wraz ze światłami mijania.
Wybierz sterownik 09 (Centralny układ elektroniczny) Dostęp bezpieczeństwa Login 31347 Adaptacje (2)-Static AFS Light Vorschrift Wartość=FMVSS 517 108
Kodowanie nie działa w my2016 2 kwartał
Skoda Rapid LB/1.2 TSI 133KM /MY16/ biała perła/ BIERUŃ
Chcę napisać dla potomnych jak poradziłem sobie z problemem niewykrytego interfejsu. Okazuje się, że antywirusa i firewall trzeba wyłączyć najlepiej już przed włożeniem płyty do napędu, bo mi usunęło plik VCDSLoader przy skopiowaniu na dysk, a bez tego pliku kabel nie będzie współpracował z oprogramowaniem.
Dopiero zamówiłem swojego Rapida (mam nadzieję że to była dobra decyzja, jedyne co mnie martwi to żywotność 1.0 TSI, reszta idealnie ;) )
Mam pytanko. Czy jeśli będę miał lusterko fotochromatyczne z czujnikiem wilgotności to będę mógł (oczywiście po gwarancji) aktywować czujnik deszczu? Czy trzeba będzie i tak wymieniać czujnik w lusterku?
Rapid LB | 1.0 TSI 110 KM | MY19 | Style | Szary Quartz
Witam, Koledzy potrzebuje Waszej pomocy, wymieniłem reflektory na xenony (Rapid MY2016), po odpaleniu silnika zaczynają mrugać, wyłączają się i pojawia się komunikat o problemie z brakiem świateł mijania. Podpowiedzcie jak w Vcds ustawić kodowanie z halogenów na xenon. Z góry dziękuję.
Koledzy pomóżcie kupiłem kabelek vcds 18.9 port działa wszytsko Oki gdyby nie to że nie wykrywa interface? Co zrobić z tym ktoś pomoże? Internet wyłączony czy o czymś zapomniałem?
Cześć. Czy ten interfejs się nada do Skoda Rapid 2017 1.2TSI 90KM Ambition. Główne zapotrzebowanie to kamera cofania + odprowadzenie do domu. Czy bez kabla jestem wstanie sprawdzić jakie funkcję dodatkowe mogę uruchomić?.
Rapid LB | 1.2 TSI 90KM | 2017 | Ambition | Blue Racer | 485km | Toruń
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.