Koledzy trochę wyobraźni... ;-) wystarczy chwycić pilota kciukiem i palcem wskazując, to nie jest problem. Często noszę pakunki, siaty, torby, etc. w obu rękach... moja Pani robi raczej "puste przebiegi" ;-)
Andrzej jak uda mi się znaleźć takie sprężyny i je założę to zobaczysz i sam ocenisz czy sie opłaca tomcio to powiem jesteś odważny ja raz dałem i rozwaliła mi felcie teraz za karę matizem jeździ.
Sprężyn raczej nie dostaniecie ot tak, trzeba zamówić... ok, podam link, znajdziecie tam dużo informacji... mam nadzieje, że nikt mnie nie zruga za reklamę sąsiedniego forum... LINK(trzeba się zalogować)
dobra a czy można zastąpić to jakimiś sprężynami np znalazłem takie od motoru długość 7cm średnica 12mm lub od sprzęgła różnią się tylko tylko mocą bo nie chciał bym uszkodzić czegoś przy testowaniu. i jeszcze jedna zaleta sprężyny które znalazłem są srebrne lub czarne czyli nie rzucają się tak w oczy
Pozwolę sobie przypomnieć, że konkretne namiary na wielkość prężyn są podane w linku powyżej... Również tam podane są uwagi i spostrzeżenia praktyczne, montaż i obsługa. Wystarczy zapoznać się z lekturą. @gross81: w moim R zdecydowanie ciągnąc za gumową wewnętrzną końcówkę można jedną ręka zamknąć klapę, albo lekko docisnąć klapę - która znajduję się w "martwym punkcie" - czyli wisi w połowie (nie idzie w górę ani w dół). @cezar: nie znam Twoich możliwości odnośnie choćby cięcia stalowych sprężyn, jednak w warunkach domowych wykonanie dwóch jednakowych rozmiarów sprężyn, odpowiednio zakończonych jest trudne. Prościej to zlecić w warsztacie. A u mnie kolor - praktycznie niezauważalny. Aktualnie już nie zwracam uwagi na obecność sprężyn. Pozdrawiam
Siema, Pytanko odnośnie zawiasu i kół, jaki jest rozstaw śrub na feldze? Dystanse wiem że są z golfa/polo, Są jakieś fajne zawieszenia gwintowane do rapida ?? MTS H&r ? jaki spas żeby nie tarł przód przy skręcaniu ??
Żeby coś osiągnąć i dowiedzieć się trzeba czasem się zalogować. Niewiedza zawsze coś kosztuje. Chyba że ma się sporo kasy ... wtedy nie trzeba się logować. Pozdrawiam Rzym.
Nie jestem internetowym ekologiem. Ale zamieszczanie na różnych portalach takich samych atykułów z fotkami czy filmami uważam za zaśmiecanie internetu. Dalej - każdy internauta ma prawo założyć na ogólnodostępnych portalach swój profil poprzez założenie konta oraz korzystanie na ogólnych zasadach z niego. Nie będę przekonywał nikogo ogólnie ani Ciebie w szczególności do takich kroków. Każdy sam decyduje co robi. Jeżeli szukam książki - to łażę po znanych mi księgarniach aż do skutku - aż natrafię na szukany egzemplarz. Tobie również życzę cierpliwości w założeniu konta na interesujących Cię portalach. Powodzenia.
Widział ktoś może Rapida w wersji RS ?? bo wiem że takie coś już wyszło/wychodzi w wersji concept nieznacie może specyfikacji auta ?? jakie łapy pod silnik ?? vr6 leży ??
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.