Co do możliwości to jak dla mnie słabo, ale np. sterowniki przyjmują kodowanie Leave/Come Home i jak się wskaże, że kodowanie ma być na xeononach, to licznik wyrzuci błąd przepalonej żarówki (bo nie ma xenonów), ale widać, że sterownik mógłby zadziałać z tą funkcją, może faktycznie brakuje jakiegoś kabelka tylko...
Sto pytań do: @halif "- można konfigurować moduł komfortu dla tylnej wycieraczki - zdaje się, że może być sterowana czujnikiem deszczu, lub automatycznie z przednią co jakiś czas... - nie sprawdzałem - można zmieniać charakterystykę wspomagania (komfort, automat, dynamiczny, standard) - muszę to sprawdzić, ale kodowanie działa"
Podziel się wieściami gdy będziesz je miał.
Drugie sto pytań do: "- wyłączenie (wkurzającego niemiłosiernie) brzęczyka podczas podłączania telefonu po bluetooth (i to jest największe osiągniecie dzisiaj)" Jak rozumiem podczas łączenia BT z wyłączonym brzęczykiem nie ma efektu wyciszenia radia? Czy brzęczyk dla łączenia BT oraz odłączania BT jest programowany niezależnie?
Trzecie sto pytań do: "- można włączyć klakson bez zapłonu (zrobione)" Jaki adres?
Pierwsza setka: ciągle nie ruszyłem tematu. Mam teraz supermałe dziecko i brakuje tej godziny podczas doby. Ciągle mam zamiar...
Druga setka.: dokładnie tak jak mówisz. Nie ma brzęczyka i wyciszenia radia podczas podłączania i odłączania BT. Ustawienie jest jedno. Nie jestem pewien, ale chyba fabrycznie nie ma brzęczyka, anie sygnalizacji na Swingu, że BT został odłączony. Jest tylko moment łączenia.
200 - u mnie jest brzęczyk zarówno przy podłączaniu jak i przy odłączaniu, i o tyle o ile ten pierwszy jest mi na grzyba, to ten drugi przypomina żebym zabrał telefon i portfel z auta :) Jeśli pamiętasz to podaj proszę adres, jeśli nadarzy mi się okazja to przetestuję co i jak... Nie mam kabla, więc jak już nadarzy się okazja to chcę być zwarty i gotowy :)
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.