Takie pytanie do pozostałych: Czy styropianki pod podlogą mają wszyscy? Ja pod podłoga bagażnika po lewej stronie mam blachę. Czy mi się dobrze wydaje, że reflektor jest taki sam lecz długie to długie, a jedynie dzienne trafiły na dół.
Rapid LB| MY 2015| CGPC 1,2 MPI| Active MAX|Biały Candy|163 tys km.| Wrocław
@supermajku Te styropiany to skutek aku w bagażniku o czym pisałem tu. Edit: Tak. Lampy takie same.
@hust O za duża. A 6-ki brakuje jak diabli... w totka ;) A tak serio to na razie nie miałem okazji się przekonać. Ale jak znam życie i siebie, to brakować będzie.
@van_daal sorry nie wiedziałem że taka cena wyjściowa to duży upust dostałeś/ jak to.zrobiłeś (nie śledzę już cen by nie żałować :) w takim razie miałbym go za tyle samo.ja jak w grudniu swojego odbierałem Elegance Max + alarm, amundsen + z Dab, listwy ochronne, nakładki progowe, mata bagażnika,sunset,dodatkowa gwarancja 4 lata/60000km cena wyjściowa 73000 a kupiłem za 58000. Wtedy nie było jeszcze cudów smartlink itd.to wyszlo mi 15000 rabatu. Ale i tak go kocham ;-) jestem mega zadowolony z niej/niego i nie żałuję. Tobie również najlepszych chwil ze swoja skodzianką.
Rapid LB | 1.2 CBZB 105 KM | MY15 | Elegance Max | Beż Cappuccino | 11000 km | dolnośląskie
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.