Mam pytanie do wszystkich a mianowicie: auto ma być na koniec sierpnia produkowane (tzn następny tydzień) więc kiedy mogę się spodziewać odbioru ? Czy tj tydzień lub dwa ?
17 tygodni... było blisko - od początku stycznia to drugiego tygodnia maja :P Widzisz, nie jest tak źle... No chyba, że przedłużą Ci połowę września i wtedy będziesz rekordzistą :) (czego Ci nie życzę).
Plus ok. 1 tygodnia w kraju na doposażenie, czasami na dosłanie dokumentów homologacji, założenie gazu (jak był zamawiany), ponaklejanie reklam na szyby etc.
Zamówiłem 01.07 w 27 tyg.a obiór na zamówieniu do30.09 po wysłaniu zamówienia do fabryki ma być wyprodukowany (podobno) w 41 tyg. tj początek października
@and no to dobrze ci nasciemnial diler z tym terminem, żebyś do końca listopada odebrał to bedzie dobrze, ja też dałem się nabrać na podobny nierealny termin i teraz albo wynegocjuje lepsze warunki w ramach rekompensaty albo zrywam umowę
Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
Ja już też wątpię w szybką realizację auta !!!! zamówiłem 25.06.2014 a teraz mija już 2 miechy i jak widzę to już bite 8 tygodni Normalnie pewnie termin jest do 10 tyg. gross81 to umowę można zerwać ?
@chudy oczywiście! wystarczy opóźnienie w realizacji choćby 1 dzień i możesz zerwać umowę a salon zwraca zaliczkę tego samego dnia, nawet jesli samochód jest już na placu to możesz rozwiązać umowę ale wtedy trzeba poczekać na oddanie zaliczki do momentu sprzedaży przez nich auta. Nawet jak nie chcesz zerwać umowy to warto tym postraszyć dilera, chętniej ci coś dorzuci za okres oczekiwania ponad wyznaczony termin.
Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.