Jako iż jestem w trakcie oczekiwania na mojego rapida, mam do Was takie pytanie. Czy światła do jazdy dziennej włączają się automatycznie po uruchomieniu silnika?
Włączają się w momencie zapłonu (przekręcenie kluczyka aż pojawią się na panelu kontrolki) dodatkowo jak odpalamy silnik, światła wyłączają się, i po sekundzie znowu zapalają, rapid chyba nie ma możliwości zamontowania czujnika zmierzchu
niestety :( a powinno być , tak samo podświetlenie świateł, też średnio zrobione oraz brak regulacji jasności zegarów, i powinna by się świecić kontrolka podgrzewanych lusterek, gdy już je włączymy, na żółto/pomarańczowo, jak podgrzewanie tylniej szyby
heh szacun dla tych co maja pomysł aby montować ledy jak już mają bardzo fajne dzienne :) Wy chyba naprawdę nie macie co robić z pieniędzmi i wolnym czasem :D Jest mnóstwo innych rzeczy do przerobienia lub dokupienia no ale KTO BOGATEMU ZABRONI :D
jak dla mnie LEDy przy odbłysniku wygladaja slabo... Inaczej.jak jest listwa LED wbudowana w reflektor itp. A tak jak swiatlo od Ledow odbijane jest przez odblysnik to wyglada to kiepsko.
Witam, Czy ktoś z was próbował może zmieniać zwykłe halogeny na te z funkcją Świateł dziennych LED nr 5JA941669B ? Pytam konkretnie o to czy wystarczy samo puszczenie zasilania 12V sekcji LED w lampie, czy może potrzebny jest pośrednio jakiś dodatkowy moduł (tzw. driver LED)?
Kierownik Serwisu Skoda w Gorzowie na Olimpijskiej zmienił halogeny na te z funkcją dziennych. Możesz do niego napisać z pytaniem jak wyglądała cała operacja.
A czy ktoś z was montował te światła LED z Ali? Widziałem, że już ktoś z Polski je kupił i wystawił pozytywną opinię. Może jest ten ktoś na naszym forum i mógłby pochwalić się jak wygląda efekt na aucie.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.