mojej małżonce też podobał się kolor czerwień Corrida, mi nie bardzo za mocno krzykliwy nie lubię takich, pani Agnieszka w salonie zaproponowała czerwień Rio metalic, co prawda jak poszliśmy oglądać na plac to też przeszedłem koło niego nie myśląc że to czerwony ale po odklejeniu folii i żonie i mnie się spodobał
Witajcie Po skonfigurowaniu całego auta pozostała do podjęcia najcięższa decyzja dla kobiety- jaki kolor? :). Pytanie do użytkowników rapidka w kolorze ocean race- bardzo widać brud i krople zaschniętej wody?
@zzztoppl, chyba chodzi Ci o błękit Race, o brudzie niech się wypowie posiadacz takowego, ja jedynie mogę Ci doradzić żebyś obejrzał takowy kolor na żywo, bo fajnie wygląda na folderach, ale na żywo nie jest już taki fajny, przynajmniej w moim odczuciu. Chciałem też mieć taki kolor, ale po obejrzeniu go w salonie jednak padło na biały.
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
no fakt błękit race, sorry- własnie po zobaczeniu próbek lakieru na boju został błękit race i bez cappucino. Beż miałam w mojej OII. Tylko jakoś nie potrafię wyobrazić sobie rapidka spacebacka w beżu. A mma dość bogatą wyobrażnię ;). Jakby któryś z użytkowników byłby w stanie pomóc i podrzucić fotkę byłabym wdzięczna:)
Widziałem SB w beżu, Fajnie się prezentował. Ja zamówiłem LB w beżu a też się zastanawiałem nad błękitem race, ale jakoś na żywo taki sobie. Beż ma więcej gracji :-)
Rapid LB | 1.2 CBZB 105 KM | MY15 | Elegance Max | Beż Cappuccino | 11000 km | dolnośląskie
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.