Wydaje mi się, że nic się nie wyjaśniło, bo u mnie takich drucików nie ma, zobaczę po odłączeniu kostki. Może być niestety tak, że jakieś wersje posiadają czujnik, a inne nie.
Sorry chłopaki, jest. Nie zauważyłem go bo jest w innym miejscu niż w Golfie i znacznie krótsze te pręciki, ale są. Cieszę się, że mam chociaż jeden czujnik :-)
Ok to dobra nasza:-) Jak ktoś zapomni dolać płynu, to niech da znać w którym momencie zapaliła mu się kontrolka tzn. przy jakim wskazaniu płynu w zbiorniczku:-)
Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa
Ja mam lekko powyżej 25kkm i płyn pod kreską minimum mam chyba od początku. Nie dolewałem - nie sygnalizuje - nie ruszam :) A za 4,5kkm jadę na pierwszy przegląd to doleją.
Rapid SB | 1.4 122 KM DSG | MY14 | Elegance | Czarny Magic perłowy | 57000km | Warszawa
Podkleiłem ramkę tablicy rejestracyjnej taśmą dwustronną... super sprawa, ramka nie hałasuje podczas zamykania bagażnika, wreszcie jest cicho i przyjemnie, polecam ;-) ps. mogliby to zrobić fabrycznie
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.