Ten obwody nie sa ze sobą połączone, nie mają ani logicznego uzasadnienia. Sprawdź jeszcze raz. U mnie nic takiego nie występuję. To by wskazywało na jakieś zaburzenia w elektryce. Pozdrawiam
Wczoraj nic takiego nie zaobserwowałem, może to jednorazowa "schiza". Będę monitorował dalej. Ogólnie nic złego ani z otwieraniem bagażnika ani ze światłem stopu się nie dzieje... Dzięki za odzew.
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
Jednak przypadłość jest nadal, co ciekawe tylko wtedy kiedy są włączone światła, mijania albo pozycje. Fakt że to światło żarzy się minimalnie na ułamek sekundy ale chyba tak nie powinno być. Na razie nie będę z tym jechał, zgłoszę im na przeglądzie.
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
Tylko sprawdź jak będzie ciemno, bo żarzy się to bardzo delikatnie i w dzień tego nie widać. Jak są wyłączone światła (włączone DRL) wtedy tego nie ma. Dzieje się to przy włączonych światłach mijania lub pozycjach. Gwoli uściślenia - błyska to tylko w momencie jak wciskasz przycisk otwierający bagażnik, nie cały czas. Sprawdzałem przy pracującym silniku, nie wiem czy jest to przy wyłączonym.
I mojego R dopadło jakies stukanie którego zrodla nie moge zlokalizować, dzwiek podczas jazdy po dziurach stuka gdzies z tyłu koło bagażnika po stronie lewej, zdjąłem cala tablice rejestracyjną, wywaliłem wszystko z bagaznika, zdjąłem kołpak, dzwiek nadal jest przy wjezdzie na nierównościach, chlapacz niby dobrze przymocowany, macie jakis pomysl co to moze byc?
Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
@gross81 miałem podobnie... po wyjęciu wszystkiego z auta stukanie dochodziło od klapy bagażnika, ze schowka pasażera oraz coś latało luzem w przednich drzwiach... jestem świeżo po wizycie w serwisie, zgłosiłem te i jeszcze kilka rzeczy, zrobili i jest cicho... tak więc jak masz możliwość jedź do ASO, wykonają jazdę próbną, dociągną klapę lub zlokalizują i wyeliminują stukanie, przy okazji będziesz mógł sprawdzić czy jesteś objęty akcją wspomagania i pedału gazu.
No dzięki panowie za rady, tak trzeba bedzie zrobic z ta wizyta w ASO, choc nie usmiecha mi sie to majac w pamieci ostatni montaz akcesoriów na który potrzebowali 2,5h, a jaznosiłem jajo tracąc prawie pół dnia
Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
Ja w ostatnio ASO spędziłem ponad 5 godzin, ale byłem przygotowany, miałem książkę i laptopa. W ASO nawet z Wi-Fi można korzystać;) TVN24 też jest, ale ile można oglądać.
dokładnie, w moim ASO też jest wi-fi także również spoko, jest co robić:), ale moje ASO nie zabranie wchodzić na halę, wiec również obserwuję co mi tam grzebią:)
Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa
Pytanko-czy u Was po wyłączeniu silnika, ale przy jeszcze włożonym kluczyku w stacyjce możecie regulować szyby do momentu otwarcia drzwi, tak jak było np. w F1, czy nasze R tego nie mają? Pozdrawiam
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.