Mullrof na jakiej podstawie twierdzisz, że u neka "za rok powtórka z rozrywki" ? neka jasno napisał, że wymienili mu cały drążek stabilizatora z gumami , a z tego co Ty pisałeś to Tobie tylko same gumy stąd moje pytanie skąd masz takie informacje ?
Rapid SB I 1.2 TSI 105KM I MY15 I Ambition Max I Warszawa
Poczekaj jeszcze 2lata i tobie zaskrzypi :) ja też myślałem że mnie problem nie dotyczy a tej zimy poznałem ten dźwięk. A teraz jest cisza bo ciepło na dworze
Rowniez nie ruszam. Przyszla wiosna i nastala cisza. Zarowno moj mechanik jak i Niemcy na przegladzie powiedzieli, iz nie ma co ruszac jak technicznie jest wszystko sprawne. Zreszta Rapid to nie Octavia- choc mozna sie wkurzyc jak nawet stara Felicia do tej pory nie skrzypi :D
Rapid LB, 1.2 CBZB 105 KM, MY 2013, Ambition, Rosso Brunello, 138 000, Ingolstadt
19 000 przebiegu, po zgłoszeniu skrzypienia stwierdzili, że trzeba wymienić cały stabilizator. Zamówili, po 2 tygodniach pojechałem na wymianę. Auto na gwarancji, więc za friko, a w dodatku jeszcze umyli ;)
Serwisant powiedział, że za wymianę i zbieżność zapłaciłbym ~1 100 zł.
Rico poprosiłes a by Ci pokazali stary? Widziałeś moja przygodę? Dopiero po interwencji w skodzie polska dowiedziałem się jak je klasyfikuja i oznaczają.
Skoda Rapid LB/1.2 TSI 133KM /MY16/ biała perła/ BIERUŃ
Piszczy na poprzecznych nierównościach czy na dziurach? Pytam bo też mam problem z piszczeniem ale mam wrażenie że pochodzącym z przednich hamulców. Gdy lekko wcisnę hamulec to nic nie piszczy. Piski słychać przy otwartym oknie. Byłem w ASO Bednarka na Szczecińskiej i stwierdzili że faktycznie słyszą piski ale mam tak jeździć i nic z tym nie zrobią. Zastanawiam się czy samemu nie zajrzeć do hamulców albo podjechać do konkurencji do ZIMNEGO na Rzgowskiej i by to oni zobaczyli swoim okiem.
Rapid LB I 1,2 TSI 90KM I MY 2016 I Ambition MAX I Błękit Pacific I 230km I 18.12.2015 I Łódź
Piszczy tylko na dziurach wcześniej przed wymianą skrzypiało na nierównościach poprzecznych. Tak wymienili cały stabilizator, też się dziwiłem ale tłumaczyli mi że to jest zespojone i oni wymieniają właśnie cały stabilizator.
rasz ja będę jechał do bednarka w Dobroniu zobaczę co mi powiedzą i Ci przekażę....
Skoda Rapid Liftback | 1.2TSI 90KM | MY17 | active MAX | beż cappucino metalizowany | Łódź
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.