FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Skoda Rapid - akcesoria
  • Jeśli jest autoryzowanym serwisem to tak.
    Np. jesli zamontujesz gaz do samochodu to tracisz gwarancje na silnik chyba że robisz to w aso lub w firmie gdzie dadzą tobie gwarancje za co oczywiście płacisz.
    Rapid SB/1.2 MPI/MY14/Ambition komfort/ Szary metalik
  • ja mam oryginalne chlapacze i to w wersji samochodu style plus, sa tak male ze nie widac. Nie sa to pletwy jak np w Octavii 1 czy 2.
  • Orientuje się ktoś czy można dokupić w ASO Dekor SILVER BRUSHED po zakupie auta ?
    Czy oni to poprostu "dokleją" czy jest to bardziej skomplikowane ? (spasowanie na np. nadmuchach) 
    Super , jeśli ktoś wie ile to kosztuje ?

• Z tego co czytalem na innym forum nie da sie tego zrobic juz po złozeniu auta, no moze by sie jakos dalo ale to masa pracy i samego dekora tez chyba nie mozna dokupic. Ktos sie tam przymierzał z tego co pamietam ale po przeanalizowaniu wszystkiego zrezygnował. To nie jest naklejka
    Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
  • Dzięki wielkie że zniszczyłeś moje marzenia hehe :)
  • Coś fajnego wpadło na alledrogo

http://allegro.pl/dystanse-eibach-pro-spacer-skoda-rapid-24mm-i4770068797.html

Poczekamy na:

fajna fela, dwa zwoje w dół albo dobry gwint i bedzie bobrze siedzieć ;)

• Witam
    W oczekiwaniu na autko tworzę sobie listę akcesoriów, które dokupię i mam pytanie, czy ktoś zakładał:
    1. Spojler tylnego zderzaka do LB (zakrywa to niepomalowane pole na zderzaku i dodaje odblaski, jak w SB)
    2. Folię ochronną zderzaka z trójkątem, myślę o tym w kontekście podpinania przyczepy, czy w razie trącenia w zderzak zaczepem ochroni lakier przed uszkodzeniem?
    Pozdrawiam
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
  • Dasz jakiś link z tym spojlerem, zaciekawiles mnie?
    RAPID LB | 1.2 TSI CBZB 105 KM @120 KM/213,7 Nm | MY15 (45 tydzień 2014) | AmbitionMAX + USB + Climatronic + Tempomat + Hak | Błękit DENIM | łódzkie
  • Co sądzicie o takiej nakładce na próg bagażnika... cena 107pln + przesyłka. Myślę, że fajna sprawa, bo to miejsce jest narażone na obijanie, tylko czy pod tą listwą nie będzie się gromadziła woda, zabrudzenia, etc.
    849.jpg
    800 x 540 - 215K
    Rapid LB | 1.2 TSI 105KM CBZB | MY14 | Ambition Komfort | Czarny Magic perłowy | 150 tys km | Gdańsk, Mazury - "Polska Północna"
  • @grzesk, najlepiej wejdź w konfigurator w wersji 3D i wyposaż R w pakiet Sport za ponad 4 tysie, dojdź do ostatniego punktu konfiguracji, przełącz się na widok auta z zewnątrz i będzie to widać :)
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
  • voila...
    Nowy obraz (1).bmp
    528 x 336 - 520K
    Rapid LB | 1.2 TSI 105KM CBZB | MY14 | Ambition Komfort | Czarny Magic perłowy | 150 tys km | Gdańsk, Mazury - "Polska Północna"
  • @bounty, dzięki za wrzucenie foto, dokładnie o to mi chodziło. Myślę nad założeniem tego, fakt że cena nie jest najniższa, 800 coś złotych spojler + lakierowanie + montaż, ale jest zupełnie inny wygląd.
  • a to można kupić w Skodzie, bo nie widziałem nigdzie??
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk
  • Można, widnieje w cenniku akcesoriów. Najlepsze jest to, że cena 800 zł odnosi się do spojlera z otworem na hak, czyli takiego jak dla mnie, a bez otworu kosztuje 1000...
  • Wygląda fajnie, ciekawe jakby wyglądało to na niebieskim Denim ale na żywo.
    Tylko cena 800 zł (też mam hak) mnie nie przekonuje. Za tyle to mamy 3 pełne zbiorniki paliwa na dłuższe wakacje.
    RAPID LB | 1.2 TSI CBZB 105 KM @120 KM/213,7 Nm | MY15 (45 tydzień 2014) | AmbitionMAX + USB + Climatronic + Tempomat + Hak | Błękit DENIM | łódzkie
  •  Sorry może głupie pytanie, ale chodzi wam o spojler na dole zderzaka z tymi odblaskami ? za to chcą 800 zł ?
  • @lukasz13, dokładnie tak...
  •  To spaceback w takim razie powinien być o 800 zł droższy od LB bo takie światełka posiada w standardzie, nie rozumiem jak Skoda wycenia te auta ?
  • Przejrzałem katalog akcesoriów, ale tego nie widzę;) moglibyście podać numer katalogowy. 800 zł czy 1000 zł to przegięcie. 
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk
  • @konwel, jest to w tym excelowym cenniku :)

5JH071729A - wersja bez otworu na hak - 1019,08 zł
    5JH071729 - wersja z otworem na hak - 813,03 zł

ZYSKAJ NAWET 500ZŁ - OTWÓRZ ONLINE KONTO BANKOWE

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Zostań Patronem RapidKlub.pl, dzięki Tobie forum będzie nadal funkcjonowało i pomagało innym użytkownikom!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?