Panowie! Dzisiaj zaktualizowałem AA do wersji 7.0 (beta) wydanej 29 września i wreszcie mamy w nim Yanosika! TADA! Za krótko używałem, by ocenić ale na pierwszy ogień idzie fakt, że mi w czasie komunikatów nie wycina dźwięku radia jak to miało miejsce w przypadku MirrorLinka. Link do pobrania .apk: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-7-0-1139-release/
W serwisie za aktywację smartlink trzeba zapłacić 900 zł+350 zł (usługa serwisu). Zastanawiam się. Jakie funkcje są w tym smartlink, które używacie? Tylko nawigacja? Jesteście zadowoleni? Za podzielenie się opinią z góry dziękuję.
W moim przypadku ze smartlinka korzystam tylko w dłuższych trasach. Gdy jeżdżę po mieście nie chce mi się podłączać za każdym razem telefonu po kablu. Przede wszystkim korzystam z nawigacji, ale również ze Spotify, fajną opcją jest również możliwość podyktowania wiadomości tekstowej oraz odsłuchania smsów przychodzących i tyle... za podaną kwotę grubo bym się zastanowił czy doposażać auto we wspomnianą funkcję.
Rapid SB | 1.0 TSI 81 kW (110 KM) | MY18 | Style |Błękit Race Metalizowany | 67 000 km | Gorzów Wlkp.
@snajper00 - dziękuję za odpowiedź. Faktycznie szkoda kasy. W dalekie trasy bardzo rzadko jeżdżę, a Spotifi to sobie w aucie przez Bluetooth czasami posłucham.
Zastanawiam się nad dołożeniem Smartlinka w ASO za 1000-1200zł oraz dokupienie na allegro modułu BT (350zł), żeby nie musieć podpinać za każdym razem kabla do telefonu. Jedyną obawę mam, że ten ekran w Rapidzie jest za nisko i słaba to pozycja do zerkania na nawigację.
A co to za moduł BT za 350zł dzięki któremu nie trzeba "podpinać za każdym razem kabla do telefonu"? Zakładam, że mowa o Smartlinku a nie o rozmowach tel.
Cześć. Już kiedyś robiłem podejście pod Smart link i jakoś nie pykło. Ale ostatnio jeździłem nowsza skoda z Android Auto i bardzo mi się to spodobało. Otóż mam Rapida w wersji Style rok produkcji 2017. Radio Bolero w którym jest już opcją Smart link ale nie aktywna. Pytanie do tych którzy mają na tym radiu Smart link: czy np dane z nawigacji wyświetlają się na ekraniku między zegarami? Jaka jest różnica między Smart link a android auto o ile w ogóle jest jakaś? I pytanie czy w ogóle jesteście zadowoleni z takiej opcji? W 2018 roku serwis mi rzucił cenę 1000 za kod i wgranie.
Android Auto (aplikacja) to jedna z możliwych form wykorzystania SmartLinka (funkcjonalność radia). W ramach Android Auto (produkt Google), za pośrednictwem ekranu radia, można używać aplikacji autoryzowanych przez Google.
Ja jestem bardzo zadowolony z tej funkcjonalności Infotainmentu zwłaszcza, że od pewnego czasu w AA dostępny jest Yanosik.
Co do wyświetlania wskazówek z navi AA na wyświetlaczu zegarów - nie wiem. W MIB2 tego nie było chyba. W MIB3 już raczej jest.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.