FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Akcje przywoławcze
  • Jak nic konkretnego? Przecież jest napisane: 1000 zł upustu :P
    Dobra, temat jest o akcjach przywoławczych, więc skończmy OT.
    Rapid LB 1.2MPI LPG | MY14 | Elegance | Biel candy | Łódź
  • sławek wpisywałem vin i też mi nic nie wyskoczyło dopiero jak przeczytałem na forum i  podjechałem do aso sprawdzili i faktycznie mam oprogramowanie do wymiany i sprawdzenie pedału gazu.
    Rapid SB/1.2 MPI/MY14/Ambition komfort/ Szary metalik
  • Cezar, jaki MY?
    Rapid LB/ 1.2 MPI + LPG / MY 2015/ Ambition MAX
  • w podpisie u Cezara jest - MY14
    Rapid LB | 1,2 105KM | MY15 | Elegance Max beżowy | Brąz Topaz | Warszawa
  • Hej, na stronie po wpisaniu VINu też mi nic nie pokazuje, ale jutro podjadę do ASO to zobaczymy co powiedzą.
    PS. Czy ktoś się orientuje który serwis lepszy w Bielsku: InterWelm czy Korczyk?
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Ambition MAX | Czarny Magic perłowy | 9000km
  • Dzwoniłem dziś do serwisu i powiedzieli mi, że nie ma żadnych akcji przywoławczych... nie zdziwiło mnie to, bo to mój kochany serwis ;-) mimo to mam zarezerwowaną wizytę. Odnośnie regulacji / wymiany pedału gazu... nie wiem jak u Was, ale u mnie musi być coś nie tak... w szczególności przy ruszaniu, po przyciśnięciu gazu jest chwila zwłoki, takie małe opóźnienie... na początku myślałem, że to wina miękkich opon zimowych lub niskiego ciśnienia w oponach, ale niestety pasuje mi to do problemu z pedałem gazu.
    Rapid LB | 1.2 TSI 105KM CBZB | MY14 | Ambition Komfort | Czarny Magic perłowy | 150 tys km | Gdańsk, Mazury - "Polska Północna"
  • @bounty
    Czy korzystasz z serwisu Plichty? U nich nigdy nie ma żadnych akcji i dziwią się każdym pytaniem. Zachowują się jakby dziś zaczęli sprzedawać i naprawiać samochody a wczoraj zajmowali się pieczeniem pączków;)
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk
  • bounty sprawdź inny serwis to samo jest w wawie i okolicach jak nie sprawdzisz u innego to się nic nie dowiesz. marosław jak w opisie MY 14
  • @konwel tak, najlepszy serwis na świecie ;-) ten od pączków oczywiście ;-)
    @cezar wiem wiem, mam wszystko pod kontrolą... akcji niby nie ma, a wizytę mam ustaloną ;-)
    Rapid LB | 1.2 TSI 105KM CBZB | MY14 | Ambition Komfort | Czarny Magic perłowy | 150 tys km | Gdańsk, Mazury - "Polska Północna"
  • @bounty
    Dlatego ja jeżdżę do Sopotu. Jest dalej, ale wrażenie z jakości obsługi zupełnie inne.
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk
  • A jak to jest, mając gwarancję, mogę jeździć do każdego serwisu SKODY? czy tylko tam gdzie kupiłem samochód?
    Rapid SB | 1.2 TSi, 85km | MY14 | Ambition | Beż Capucino | 15000 km | Lubelskie
  • Ja kupiłem samochód w Olsztynie i nigdy nie byłem tam w serwisie. Zawsze jeżdżę do Sopotu. Nie ma znacznie gdzie, tylko tyle żeby był to ASO.
  • @Adam22 jezdzenie do tego samego serwisu gdzie kupilo sie auto moze miec pewne korzysci przy znizkach lojalnosciowych ale to nie jest regułą, wiec warto kierować sie np dobra opinią i fachowością podczas wyboru serwisu
    Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
  • Faktycznie tam gdzie kupiłem mam zniżkę stałą, ale to jest 170km od miejsca mojego zamieszkania. Gdańsku mam serwis który jest bliżej ale nie korzystam z niego bo nie mam o nim dobrego zdania więc jeżdżę do serwisu który jest w Sopocie.
  • Byłem w ASO, posprawdzali wszystko i stwierdzili że nie ma żadnych akcji serwisowych, ale i tak wyregulowali skrzynię i pedał gazu (jak stwierdzili - profilaktycznie)
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Ambition MAX | Czarny Magic perłowy | 9000km
  • No tak lojalnościowy pakiecik fajnie to brzmi a wykonanie wiadomo.
    Co do aso kupiliśmy skodę w książce serwisowej lub na stronie mamy informację gdzie możemy naprawiać nasze auta oczywiście salon gdzie kupiliśmy auto ma nasz adres telefon i będzie się kontaktował z nami w razie problemów (przynajmniej mamy taką nadzieję)
    isema pewnie dlatego że masz MY15 choć nie szkodzi sprawdzić.
  • O co chodzi ze skrzynia?
    Rapid LB/ 1.2 MPI + LPG / MY 2015/ Ambition MAX
  • A mój serwis jest naprawdę zajebisty:). Sami do mnie zadzwonili wczoraj z pytaniem, że według ich wyliczeń powinienem mieć niedługo przegląd:). A ja mówię taaa to ciekawe jak to wyliczacie, bo u mnie na wskaźniku mam jeszcze 8 kkm do przeglądu, słyszę śmiech w słuchawce:) Pytam się co z akcjami serwisowymi. No dla Pana samochodu sa przewidziane 2, wymiana pedału gazu i aktualizacja oprogramowania wspomagania, chce pan przyjechać teraz czy zrobimy to na przeglądzie? No i umówiłem się po weekendzie, a co będę czekał do przeglądu:-)) Szczególnie, że jak hamuje silnikiem i jak nacisnę ponownie pedał gazu to szarpie. Zamówiłem też odraz osłonę górną na silnik:)
    Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa
  • @dodan który to serwis z wawy? taki solidny :)
  • Auto-Wimar, żeby nie robić reklamy:))
    Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa

Pieniądze po 100zł banknoty zdjęcie

Zielona strzałka w dół grafika

Konto Otwarte na Ciebie w promocji „Rozkwitaj na wiosnę” z premią do 630 zł
  • Zarejestruj się, spełnij warunki i zyskaj do 630 zł premii!
Zyskaj nawet 650 zł w promocji konta Millennium 360°
  • 250 zł za założenie konta Millennium 360° online z kartą debetową, wyrażenie zgód wymaganych regulaminem promocji, wpłatę min. 500 zł w ciągu 10 dni od założenia konta, zalogowanie się do aplikacji mobilnej banku i zapłacenie min. 1 raz kartą do konta lub BLIKIEM
  • 250 zł jeśli w każdym z 3 miesięcy określonych w regulaminie zapewni wpływ wysokości min. 1000 zł oraz zapłaci kartą do konta lub BLIKIEM min. 500 zł
  • 150 zł jeśli min. 1 000 zł wpłynie na Twoje konto z tytułu wynagrodzenia przez co najmniej 2 miesiące określone w regulaminie promocji.
  • 200 zł za założenie Konta 360° Junior
Konto osobiste CitiKonto z oprocentowaniem 7,2% na koncie oszczędnościowym
  • Załóż konto osobiste CitiKonto i odbierz do 300 zł zwrotu
  • Dodatkowo możesz zyskać aż 7,2% w skali roku na koncie oszczędnościowym
  • 0 zł za prowadzenie konta i karty z usługą wielowalutową
  • 0 zł za wypłaty z bankomatów Citi i 4 wypłaty z innych bankomatów
Konto Otwarte na Ciebie w promocji „Por(a) na bank” z premią do 680zł
  • Zarejestruj się w promocji, spełniaj warunki i zgarnij nawet 680 zł łącznej nagrody!
Konto Przekorzystne z kontem oszczędnościowym w promocji
  • Do 300 zł za założenie konta Przekorzystnego
  • 7% na koncie oszczędnościowym w skali roku
  • do 100 000 zł na 5 miesięcy
Konto za Zero i Konto Oszczędnościowe Plus
  • 0 zł za otwarcie i prowadzenie PKO Konta za Zero oraz Konta Oszczędnościowego Plus
  • 0 zł za przelewy standardowe w serwisie iPKO oraz aplikacji IKO
  • 5% w skali roku dla nowych środków do 250 tys. (przez 90 dni)
VeloKonto
  • Załóż konto i daj się docenić
  • 0 zł za prowadzenie konta, bez warunków
  • Program Poleceń - odbierz 100 zł za każdą osobę, która spełni warunki promocji
  • VeloKorzyści - indywidualny Pakiet Medyczny nawet za 0 zł
Nest Konto
  • Konto, karta i bankomaty Euronet bezwarunkowo za 0 zł
  • Lokata do 7,6% w skali roku
  • Wygodne płatności BLIKiem, telefonem i zegarkiem
eKonto
  • załóż konto i zgarnij do 870 zł nawet 7% na oszczędnościach
  • 0 zł za otwarcie i prowadzenie Twojego konta
  • 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce od 300 zł i wypłaty z bankomatów za granicą
  • 0 zł za kartę przy łącznej kwocie transakcji nią na 350 zł w miesiącu
  • 0 zł za płatności BLIK w sklepach i internecie
Alior Konto
  • Otwórz Alior Konto i zyskaj bonus nawet do 600 zł
  • 0 zł za prowadzenie konta - bez warunków
  • 0 zł za obsługę karty - dla osób poniżej 18 lat lub po spełnieniu warunków
  • 0 zł za wypłaty z bankomatów własnych, a dla sieci Euronet dla wypłat od 100 zł
  • 0 zł za wypłaty z bankomatów za granicą
Konto Dla Graczy
  • Załóż konto i zyskaj do 200 zł i 16 000 punktów w Programie Bezcenne Chwile
  • 0 zł za prowadzenie konta jeżeli nie ukończyłeś 26 lat lub jeśli zapewnisz jednorazowy wpływ min. 1500 zł/mies.
  • 0 zł za obsługę karty do konta jeśli nie ukończyłeś 18 lat lub zapłacisz kartą min. 300 zł do przedostatniego dnia danego miesiąca
SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Zostań Patronem RapidKlub.pl, dzięki Tobie forum będzie nadal funkcjonowało i pomagało innym użytkownikom!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?