Orientujesz się może jak to jest w kredycie 50/50. Sprzedawca stwierdził że w tym przypadku jest uproszczona procedura i załatwienie kredytu z odbiorem auta potrwa max 3 dni
Rapid LB I TDI 105 KM I MY15 I Elegance MAX I Blue Denim I61290 km I Żnin
Nie chcę Cię wprowadzić w błąd, ale moim zdaniem będzie tak samo jak u mnie. U mnie jest tak: dzisiaj odebrałem dokumenty do rejestracji i sprzedawca umówił mnie wstępnie na odbiór -> w poniedziałek jadę zarejestrować auto i do salonu na podpisanie umowy kredytowej, bez rejestracji nie da się podpisać umowy -> jak do banku dotrze umowa to dopiero mi wydadzą samochód, dlatego umówiliśmy się na czwartek... Najlepiej zadzwoń i zapytaj...
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
@ Maciek_1991 Zauważyłem na zdjęciu które zamieściłeś że nie masz ciemnych reflektorów przeciwmgłowych a zgodnie ze specyfikacją pakietu Styl powinieneś je mieć
Druga sprawa jestem ciekawy jak będą wyglądały przyciemnione klosze lamp tylnych w LB bo nigdy ich nie widziałem a rozważałem domówienie tego pakietu
Rapid LB I TDI 105 KM I MY15 I Elegance MAX I Blue Denim I61290 km I Żnin
W piątek (30-01) zamówiłem swoją wersję Rapida w wersji LB. Czas oczekiwania na zamówieniu 30 kwietnia, ale według sprzedawcy może się wydłużyć lub gdy będę miał szczęście przyśpieszyć. Teraz tylko z wielką niecierpliwością czekamy na nasze pierwsze nowe autko:)
A ja zamówiłem swojego Liftbacka 16.01.2015 :D Ciekawe kiedy go dostarczą :D Na zamówieniu mam, że max do kwietnia tego roku. Zobaczymy co z tego wyjdzie :D
a Panowie jak teraz z cenami ??? da sie cos więcej utargować niz pod koniec roku ? bo jak teraz sobie liczę to jakbym nie kombinował to wychodzi mi z 10 tys drożej...
Rapid LB | 1,2 105KM | MY15 | Elegance Max beżowy | Brąz Topaz | Warszawa
@krisr77 można utargować około 10 tys rabatu na rocznik 2015. Rabat importera 4700 zł + rabat dilera. Wydaje mi się, że rabat dilera liczony jest procentowo od wartości auta i czym droższe auto tym większy będzie rabat.
Rapid SB I 1.2 TSI 105KM I MY15 I Ambition Max I Warszawa
krisr77 jeśli chodzi o rabat na bazową wersję to chyba nie da się ugrać więcej jak ja ugrałem http://rapidklub.pl/discussion/41/cena-rapida-co-jaki-upust-i-gdzie-udalo-wam-sie-wynegocjowac-przy-... Sam zobacz... dzwoniłem do innych salonów i wykładali ręce twierdząc, że tak niskiej ceny nie zrobią :( Może gdzieś by zeszli z 100zł mniej ale za te pieniądze nie warto mi jechać daleko, skoro pod "nosem" mam dilera.
Wiesz co ciężko mi policzyć z konfiguratora na stronie, bo tam nie ma np LPG, ale nie liczyłem dokładnie, ale było chyba w okolicach 7000-8000zł. Jak podliczę to dam znać. Jest to wersja active max [edit] No i podliczyłem. Wyszło rabatu 8400 z tym że nie policzyłem dywaników oraz chlapaczy. Nie mam bladego pojęcia ile mogą być warte. Może z 200zł.
krisr77 w takim razie ja czegoś nie ująłem również :D Bo mnie wyszło mniej rabatu :D No chyba że policzyłeś z jakiegoś świeższego cennika [edit] krisr77 na mnie chyba już pora. Trzy razy liczyłem i za każdym razem co innego mi wychodzi. Jak się wyśpię to policzę może lepiej :D P.S Korzystałem z cennika z 01.01.2015
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.